2777
2789
عنوان

خدایا از دست این خواهر شوهر 🤧🙄

242 بازدید | 23 پست

بچه ها من خواهر شوهرم که سه چهار سال از من بزرگتره بخاطر شرایط خاص پیش ما میمونه مریض اینا نیستا مامانش فوت شده 

بعد هر موقع مارو جایی مهمونی دعوت میکنن شوهرم اینم میاره با ما بعد آخه با آمدنش مشکلی ندارم خبر چینی می‌کنه از جمع های ما 

منم امروز که مهمونی دعوت بودیم به شوهرم گفتم که دوتایی بریم بعد داد و بیداد که چرا خواهرم و نبریم اونم از ماست ! منم میگم آخه ما قرار نیست همه جا اونو با خودمون ببریم که

چیکارش کنم آخه لطفاً کمکم کنید 

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت یه جوری بهش بفهمون نیاد

تورو حضرت عباس لایک‌نکن😐💔دوستان ما چند تا کاربر هستیم که این اکانت رو زدیم برای تاپیک هامون که توی اکانت اصلی نپرسیم گفتم در جریان باشید 
بشون توجه نکن شوهرتم چون خواهرش تو شرایط سختیه نمیخاد تنها بمونه بخاطر همین میگه با ما بیاد

برگشته میگه اون نیاد منم نمیام منم گفتم نیا 

چه خبر چینی میکنه ؟ چند سالشه ؟ گناه داره مادرش مرده تنهاست خانواده اش پیشش نيست برادرشم میره مهمونی ...

خب زنگ نمیزنه به خواهرش به این به اون