2777
2789
عنوان

میخوام مث سمیرا زخم کاری بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست
چرا خودتون نیستید ؟؟؟ آدم باید خودش باشه چقدر میخواید ادا ربیارید ؟؟؟

آدم لازم نیست همیشه خودش باشه وقتی آسیب میبینه من طوری ام ک دلم میخواد کمک کنم‌ همه رو خیلی تحویل میگیرم ولی نمیخوام ب خود واقعیم ادامه بدم ازش آسیب دیدم ‌آدم وقتی ورژن اولش به درد نخوره مجبوره سیاست دیگه ای رو با دیگران پیش بگیره‌ .

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدم لازم نیست همیشه خودش باشه وقتی آسیب میبینه من طوری ام ک دلم میخواد کمک کنم‌ همه رو خیلی تحویل می ...

دقیقا ، آدم باید حتی اگه نمیتونه واقعا قوی باشه مثل سمیرا تظاهر به قوی بودن کنه 

شخصیت سمیرا رو به خاطر غرورش دوست دارم اهل گریه و مظلوم نمایی و خودشو سبک کردن نیست 

چرا خودتون نیستید ؟؟؟ آدم باید خودش باشه چقدر میخواید ادا ربیارید ؟؟؟

خب خودمون یکسری مشکلات داریم بایدجمع وجوربشن

مثلل من تامیرسم بع خانواده شوهرم مدام خنده رولبمه وبشااااش خیلی ازاین رفتارم بدم میاد حتی باخنده حرفمومیزنم دلم میخوادخشکترباشم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دقیقا ، آدم باید حتی اگه نمیتونه واقعا قوی باشه مثل سمیرا تظاهر به قوی بودن کنه شخصیت سمیرا رو به خا ...

دقیقااا . من طوری رفتار کردم همه ب خودشون اجازه میدن نظر بدن ‌.وای این چیه پوشیدی بهت نمیاد .چه چاق شدی . چشات خیلی ضعیفه؟ آخی.  نمیخندیدم بهشون انقد اینجوری باهام حرف نمیزدن

دانشجوی پزشکی 🩺

اون اتفاقا از حرصش که مالک محلش نمیده اینکاررو داره میکنه

تنها ضعف سمیرا عشقش به مالک بود که امیدوارم تو فصل ۴ واقعا عشقش تموم شده باشه و از مالک انتقام بگیره 

فصل ۳ سمیرا پر از ضعف و حماقت بود به خاطر عشق کوری که به مالک بی لیاقت خائن داشت

دقیقااا . من طوری رفتار کردم همه ب خودشون اجازه میدن نظر بدن ‌.وای این چیه پوشیدی بهت نمیاد .چه چاق ...

من هم همین مشکلو دارم قاطع و جدی نبودم از اول الان هیچکس منو جدی نمیگیره 

سمیرا از همون اول به کسی اجازه دخالت و صمیمیت نمیداد جذبه و کاریزما داره 

منم دوستش داشتم برام عجیبه مردم انقدر عاشق شخصیت مالک هستند خیانتکار و نامرد بود ولی سمیرا هر چی بود ...

اره دقیقا کلا وقتی میخوام خودمو جای یدونه از شخصیتا بزارم اون سمیراس خیلی دوست داشتنی با اینکه بی رحمه 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔