2777
2789
عنوان

میخوام مث سمیرا زخم کاری بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست

نمیدونم چرا اکثرا از سمیرا بدشون میاد ولی من از اول دوسش داشتم هم خودشو هم کاراشو😂😂😂😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امروز سمیرام؛ 

کاملا وحشی 😂🦋

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

نمیدونم چرا اکثرا از سمیرا بدشون میاد ولی من از اول دوسش داشتم هم خودشو هم کاراشو😂😂😂😂

من عاشقشم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

یه سلیطه نیش باز باش خنده خیلی خوبه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
سمیرا هم‌ کلی ضعف شخصیتی داره یکیش اینکه عاشق مالک بود و خودشو کلی کوچیک کرد یه زن قوی و مستقل عاشق ...

عاشقش نبود که واقعا .. با طلوعی ام رفت .کلی ام کتکش زد

دانشجوی پزشکی 🩺

منم دوستش داشتم برام عجیبه مردم انقدر عاشق شخصیت مالک هستند خیانتکار و نامرد بود ولی سمیرا هر چی بود تنوع طلب و خائن نبود هنوز لباس سیاه میثمو درنیاورده ولی مالک جلف به سال نکشیده لباس سفید پوشید و عروسی گرفت

عاشقش نبود که واقعا .. با طلوعی ام رفت .کلی ام کتکش زد

عاشق مالک بود واقعا . وقتی مالک تو فصل یک با منصوره و کیمیا خیانت میکرد حالش بد میشد و تا صبح بیدار میموند 

با طلوعی هم سمیرا هیچ رابطه جدی نداشت و فقط بازیش داد تا جون میثم به خطر نیوفته برعکس مالک هول که با همه بود. 

چجوری روندیم به بفیه؟به من میگن مهربونی راستش خیییلی بدم میاد شایدچون سعی میکنم کسی روناراحت نکنم ام ...

رو ندی دیگه 

زیاد محل نده 

صمیمی نشو هی 

اگه بهت توهین شد نخند 

برخورد کن 

هر کاریم بقیه خواستن انجام نده 

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️