2777
2789

چون شرط زندگی دوبارمون قطع ارتباط کامل با خواهراش بود 

امروز با زنگ این خواهر شوهرم رنگش پرید گفت بلاک بوده این شمارشو یادم رفته بلاک کنم😰 خلاصه گفتم اشکال نداره ج بده 

ج داد بهش گقت دیگ بهم زنگ نزن شما خونه خراب کن هستین و قط کرد

خلاصه چقد دلم سوخت واسه شوهرم کااااش خواهرای خوبی بودن و مجبور نبودم جهت حفظ ارامشم و حفظ زندگیمون و جلوگیری ار دعوا و جنگ زندگیمون. این شرط رو بزارم…..😔وگرنه خودم خواهر ندارم و تو شهرغریب هستم اگ خوب بودن حدقل حوصلم سر نمیرفت اینجا…

اصلا ی جوری شد شوهرم

خیلی دلم واسش کباب شد🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباهه کارت

حتما شرایط زندگیشون جوری بوده که چنین شرطی گذاشته 

وگرنه همسرش قبول نمیکرد و جدا میشدن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اشتباهه کارت

چرا اشتباهه؟ شیش ماه باعث دعوامون میشدن همش و دیگ کارمون ذاشت ب طلاق میکشید

خداشاهده از وقتی قهرکردیم۵ماه یکبارک‌دعوا نکردیم

بحث داشتیم ولی دعوای قبلنا نه

چرا اشتباهه؟ شیش ماه باعث دعوامون میشدن همش و دیگ کارمون ذاشت ب طلاق میکشیدخداشاهده از وقتی قهرکردیم ...

عزیزم خودت قطع رابطع کن شوهرتو مجبور نکن هرچی باشه خانوادشن اخر خسته میشه ترو مقصر میدونه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
مانع رابطه با خانواده طرف مقابل شدن در کوتاه مدت شاید جواب باشه ولی در بلند مدت آسیب زا هست

اخه اصلا صمیمی هم نبودن فرص کن تو اسمان بیاد رمین عروسی داداشت میری دیگ(((؟؟؟ حتی اگ سنگ بزرگی وسط باشه میری خودتو عزوسی داداشت میرسونی

این۵تاخواهر داره۲تاش اومدن عروسیمون

۳تاش نیومدن تازه اشتی هم بودن اونمپقع رفتن مسافرت😂😂😂😂

عروسیمون معمولی هم نبودااا بهترین عروسی بهترین عمارت

شوهرشو مجبور کرد اخر ب ضرر خودش میشه

نه به ضررش نمیشه 

استارتر مجبورش نکرده بهش دو تا راه داده

گفته یا با خواهرت باش و من جدا میشم ، یا اگر با من ادامه میدی خواهرت نباشه . شوهرش میتونست قبول نکنه و بره طرف خواهرش و جدا شن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan