2777
2789
عنوان

امروز خواهرشوهرم ب شوهرم زنگ زد(طفلی رنگش پرید شوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 34 پست
من درباره عروس خودمون صحبت کردمحالا شما دوست داری به خودت بگیری دیگه مشکل خودتون هستاحتمالا روابط خا ...

عزیزم فقط من تنخا نیستم ک بااینا قط رابطه ام

سه داداش دیگ هم داره اونام کلا قطع رابطه ان

حتی عروس اولی شنیدم از دست این خاهر شکایت کرده خیلی قبلا ها

لطفت باور کن اینا خرابن😂حتما اینجور چیزی ندیدی تو خونوادتون ک باورش برات سخته خودمم اول همین بودم من۶عمه دارم هیچکدوم اینجور نبودن !!  اک ازاول عقلم کار میکزد همون ماه اول قط ارتباط میکردم ن بزارم۶ماااه اذیت بشم بعد

عزیزم فقط من تنخا نیستم ک بااینا قط رابطه امسه داداش دیگ هم داره اونام کلا قطع رابطه انحتی عروس اولی ...

فقط یه سوالی؟

با فرض اینکه تمام حرفهایی که بهشون نسبت می دی درست باشه من جمله خراب بودن!!! شما چرا حاضر شدی با خانواده ای با این رزومه درخشان ازدواج کنی؟!!!

به هر حال همسر شما هم در همون خانواده و تحت نظر همون والدین تربیت شدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه سوالی؟با فرض اینکه تمام حرفهایی که بهشون نسبت می دی درست باشه من جمله خراب بودن!!! شما چرا حا ...

همشهری نبود تحقیق کردیم منتها اولین سالی بود ک به اون محل رفته بودن و همه از روی زبوووون نرررمی ک داشتن میشناختنشون و میگفتن خوبن

حتیذهمسایه ها نمبدونستن پسرای دیگ هم دارن!! 

خودم بعداز یکسال تازه فهمیدم نفری سه چهاربار شوهرکردن این خاهرا

خب. بازم سوالی هست؟؟

شوهرمم‌ دقیقا مث خونوادش بود منتها از وقتی بامن بوده خلق خوی مارو گرفته و الان طلاق براش خیلی واژه بدیه و مث خاهراش نیس همش عوض کنه