2777
2789
عنوان

امروز خواهرشوهرم ب شوهرم زنگ زد(طفلی رنگش پرید شوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 34 پست
اگر هردوتون حالتون ایجوری خوبه و در آرامشین،درست ترین کارو کردین

اره ازاونموقع دعوا نداریم اصلللا

وای نمیدنی این۵تا بی خاصیت ک جتی واسه عروسیمون هم نیومدن درصورتی ک اشتی بودن،،، چقددددد با حرفاشون باعث دعوای ما میشدن همشونو نفرین کردم یکی یکی جواب میدن

اخه اصلا صمیمی هم نبودن فرص کن تو اسمان بیاد رمین عروسی داداشت میری دیگ(((؟؟؟ حتی اگ سنگ بزرگی وسط ب ...

این روابط همیشه دو طرفه هست و اصلا قابل قبول نیست که فقط یک طرف مقصر باشه

ضمن اینکه حتما موضوع مهمی بوده که خواهری نخواسته بیاد عروسی برادرش

بحث رابطه خونی چیزی نیست که به راحتی ازش گذشت. خیلی ها در این شرایط بودن و بعدا وقتی اتفاقی برای یکی افتاده اون یکی عذاب وجدان گرفته و دنبال شریک جرم گشته برای دوری و بی خبری

اونی که مانع ارتباط میشه معمولا بعدا به عنوان گناهکار شناخته میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ازاونموقع دعوا نداریم اصلللاوای نمیدنی این۵تا بی خاصیت ک جتی واسه عروسیمون هم نیومدن درصورتی ک ا ...

پس راحت باش و موضوعو ببند و یه زندگی شیرین کنار همسرت داشته باش،سعی کن کلاً فراموششون کنی تا حال خودت خوب باشه

عزیزم خودت قطع رابطع کن شوهرتو مجبور نکن هرچی باشه خانوادشن اخر خسته میشه ترو مقصر میدونه

اونموقع ها خودمم همچین رابطه ای نذاشتم باهاشون

حتی پاگشامون نکردن دیدن خونه نیومدن

بازم هیچ نگفتم اصلا بهشون

همیشه با زنگشون ب شوهرم باعث دعوامون میشدن

وگرنه خودم باهاشون درتماس نبودم مگ مراسمی باشه میدیدیم همو

اااخ چقد گند ژده بودن ب زندگیم‌وون

این روابط همیشه دو طرفه هست و اصلا قابل قبول نیست که فقط یک طرف مقصر باشهضمن اینکه حتما موضوع مهمی ب ...

چ چیزی مهم تر از عروسی برادر😐😐ینی سفر ب سقز خیلی قشنگتر از عروسی برادره؟؟؟؟؟تازه انقدری بهموپ نزدیکه ک میشه پنجشنبه بری جمعه برگزدی😐عاقا باشه شما درست میگی شما فک کنم خواهرشوهرمنی بیخیال بحث نکنیم

چ چیزی مهم تر از عروسی برادر😐😐ینی سفر ب سقز خیلی قشنگتر از عروسی برادره؟؟؟؟؟تازه انقدری بهموپ نزدی ...

اینجا همه اغلب هم عروس هستن و هم خواهر شوهر

شما ظاهرا فقط دنبال تایید گرفتن هستی و تحمل نقد رو کلا نداری!!!

در ضمن عروس خانواده مون محترم و متشخص هستن و همه دوستشون دارن و کسی باهاشون قطع رابطه نیست. پس من نمی تونم خواهر شوهر شما باشم

مثلا چ حرفاییچی میگفتن

مثلا ی نمونش 

اولای زندگیمون شوهرم ساعت۱ اومد خونه میخایم نهار بخوریم ((خواهرش مبزنگیذ بیا منو ببر فلان جا! شوهرم میگفت تاره اومدم نهاربخورم(((( دبوانه از پشت گوشی داد میزد بیعرضهههه زنت نیمزاااارهههه حالا خودش شوهر مرده داشت ها  حتی با شوهرش مبرفت بیرون میگفت بیا دنبالمون  و

حتی انقدر بیشعوووره ی شب پاگشا خونه فامیل خودم بودیم زنگ زد گفت بیا مریضم منو ببر دکتررز دارم میمیرم خلاصه باهم رفتیمط دیدیم هیچیش نیست زنده زنده فقط سرماخورده ضمنا پدرش و شوهرش همه بودن خب چرا بااونا نمیرقت؟؟؟ بعدش اون اصلا براش مهن نیس با کسی برع همیشه ویلان همه جا میچرخه

فقط قضدش خراب کردن زندگی ما بود حالا نیمدمم چرا😐😐😐چون ازشون سرتر ام ار لحاظ مالی

اونام خیلی حرص پول میخورن کلا

اینجا همه اغلب هم عروس هستن و هم خواهر شوهرشما ظاهرا فقط دنبال تایید گرفتن هستی و تحمل نقد رو کلا ند ...

@niniyar_3    @niniyar_5     نی نی یار عزیز ایشون خیلی رک داره باسیاست بهم میگه بی شخصیت و نامحترم هستی

کار خوبی کردی هیچ چیزی با ارزش تر از زندگی مشترک خود آدم نیست حتی روابط برادر خواهری همسر از خواهر ه ...

یادم رفت اینم بگم بجز ما۳داداش دیگ داره

اون سه تا کلا قهرن باهاشون

خب اگ خوب بودن فقط ما قهربوذیم دیگ 

مثلا ی نمونش اولای زندگیمون شوهرم ساعت۱ اومد خونه میخایم نهار بخوریم ((خواهرش مبزنگیذ بیا منو ببر فل ...

کارهاشون از رو بغض و کینه هست

ولی ببین ته دل شوهرت چی میگه

یه وقت طوری نشه ورق ب ضررتون برگرده

@niniyar_3 @niniyar_5 نی نی یار عزیز ایشون خیلی رک داره باسیاست بهم میگه بی شخصیت و نامحترم هست ...

من درباره عروس خودمون صحبت کردم

حالا شما دوست داری به خودت بگیری دیگه مشکل خودتون هست

احتمالا روابط خانوادگیتون رو هم همینطوری مدیریت می کنی که کارتون به قطع رابطه و تهدید کشیده!!!

کارهاشون از رو بغض و کینه هستولی ببین ته دل شوهرت چی میگهیه وقت طوری نشه ورق ب ضررتون برگرده

نه شوهرمم راضیه خودشم پیش چندنفررگفته خاهرام بدن و زندگیمون خراب میکنن اخه سه تا داداش دیگ هم داره اونام کلا قط ارتباطن