2777
2789
عنوان

کلید خونه وانباریتونو مادرشوهرپدرشوهرتون دارن ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 51 پست
نمیدونم فقط یادمه قبلا که تویه ساختمون بودیم بچه های خواهرشوهرم وسیله هاموخراب کرده بودن ومن اون موق ...

این واقعا درست نیست 

منطقی با همسرت صحبت کن 

بگو فردا روز شاید چیزی چیزی گم شد اولین شک می‌ره روی خانواده خودت و این درست نیست 

و اصلا لزومی نیست که کلید داشته باشند 

هر زمان بخوان بیان ما هستیم در غیاب ما چه کاری دارند 

که بدون هماهنگی لازم به ورود دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما کلید اضافی برای مواقع ضروری گذاشتیم توی داشبورد ماشین خودمون ،کلید خونه مادرم رو دارم ولی کلید خونه خودمون رو دست هیچ کس نمیدم پدرشوهرم  گفت کلیدت رو بذار خونه ما گفتم من دوست ندارم کلیدم دست کسی باشه 

ما یه خونه ویلایی نزدیک خونه پدر شوهرم داریم و خودمون شهر دیگه برای تعطیلات میرم،دستسون کلید ندادم چون میترسم برن داخل درو پنجره ای رو باز بزارن یا فضولی کنن،ولی تو حیاط یه کلیپ قایم کردم که اگه واجب شد ورود به خونه بر دارن

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
نمیدونم خیلی ناراحتم شوهرمم قبول نمیکنه اصلا انکارمیکنه دست اوناکلید هس ولی اوناخودشون گفتن

عزیزم بعضی کاربرا پیشنهادای خوبی دادن 

ی روز برو حموم بگو یکی کلید انددخت اومد تو احساس امنیت نمیکنم..

حتی اگه کلیدو ازشون نگیره هم باید حالیشون کنه نباید اینطوری بیان تو 

لطفا لایک نکنید❤

عزیزم بعضی کاربرا پیشنهادای خوبی دادن ی روز برو حموم بگو یکی کلید انددخت اومد تو احساس امنیت نمیکنم. ...

نمیدونم تازه اومدیم خونه جدید ولی مطمئنم موقع هایی که نباشم برای فضولی میان سرک میکشن قبلا که باهاشون زندگی میکردم اینطوربودن

دقیقا منم ازهمین فضولی کردن بدم میاد

یه بار من عجله ای مجبور شدم باحاریم برم بیمارستان برای زایمانس،خواهر شوهرم رفته بود خونم و خونم رو مرتب کرده بود،یه چیزی دیده بود رفته بود به مادر شوهرم گفته بود،بعد مادر شوهرم گفت سر درد شدم وقتی شنیدم ،خب چرا رفتی خونه منو مرتب کردی که چی بشه که اتو بگیری،دیکه نمی‌دونم ب بقیه هم گفته بود یا نه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

یواشکی قفل را عوض کن و کلید شوهرت را هم عوض کن ولی نزار شوهرت بفهمه دیگه کلید به دردشون نمی خوره . اگر هم واقعا برات مقدوره برو خونشون کلیدها را بگیر به بهانه جا گذاشتن کلیدات خونه مامانت و اگر دوباره کلید خواستند بهشون یک کلید دیگه بده 

نمیدونم تازه اومدیم خونه جدید ولی مطمئنم موقع هایی که نباشم برای فضولی میان سرک میکشن قبلا که باهاشو ...

کلیدو بکن تو در بعد بزن بشکنش 

شوهرت ک کلیدو اورد عوض کرد نزار ب خانواده اش کلید بده 

البته این حرکتو بعد اینکه قانعش کردی هیچ لزومی نداره خانواده اش کلیدو داشته باشن انجام بده 

لطفا لایک نکنید❤