2777
2789

،سلام خانوما بچه کسی از این بیماری جدید گرفته ؟ده روزه دخترم سرفه می‌کنه سرفه خلطی ولی نمیتونه بیرون بریزه ،الان دوسه شبم هست تب داره ،دیشب هزیون میگف ،قبلا هم مریض شده بود یبارم بستری شد یه عالمه هم دارو خورد بخدا دیگه خسته شدم ،بچه انقد داروی شیمیایی خورده هیچی ازش نمونده ،دیگه این سری مریض شد بردمش طب سنتی اسلامی اونم الان همینجور بیحاله نمی‌دونم چیکار کنم .علایم بچه های شما چی بود اگه خدایی نکرده مریض شدن

بعداز هرسختی اسانی است

بله ما

مردیم و زنده شدیم 

پسرم تا دوهفته سرفه داشت الان تک و توک سرفه میکنه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله مامردیم و زنده شدیم پسرم تا دوهفته سرفه داشت الان تک و توک سرفه میکنه

من حس میکنم ریش عفونت کرده ،به همسرم میگم دوباره ببریم دکتر میگه میخوای بچت بمیره ببرش،ریه پسر شمام اونجوری بود؟

بعداز هرسختی اسانی است

بله دختر من مریض شد الان دقیقا ۱۴ روزه هنوز سرفه میکنه اما به نسبت کمتر شده با اینکه بقیه علایم بهتر شده ، من دو بار براش سرم زدم با انتی بیوتیک های قوی چون حالش خیلی بد بود تب شدید داشت ، براش دمنوش مریم گلی و پنیرک میدادم که سرفه هاشو کمتر میکرد بصورت مقطعی ، آب عسل و آبلیمو میدادم هر روز چند بار ، ویتامین ث جوشان میدادم ، من تو خونه دستگاه نبولایزر هم دارم که براش روزانه چند ساعت میذاشتم عین بخور سرده سرفه هاشو کمتر میکرد ، متاسفانه دختر من به هیچ عنوان دارو و شربت نمیخوره از بچگیش بخوره فورا استفراغ میکنه واسه همین من نتونستم بهش بدم اما دختر دومم که دیدم علایمش داره شروع میشه اسلتامیویر براش دادم خیلی خیلی زودتر بهتر شد از دختر اولم چون این قرص برا ویروسه آنفولانزا هست بهتر از همه چی اثر میکنه 

من حس میکنم ریش عفونت کرده ،به همسرم میگم دوباره ببریم دکتر میگه میخوای بچت بمیره ببرش،ریه پسر شمام ...

اره عزیزم من کلا به پسرم سیب و به  پختم دادم تخم به تو چایی دم کردم دادم بیشتر رفتم سمت گیاهی چون شیمیایی زیاد تاثیر نداشت

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اره عزیزم من کلا به پسرم سیب و به پختم دادم تخم به تو چایی دم کردم دادم بیشتر رفتم سمت گیاهی چون شی ...

منم چند روزه تخم به خیس میکنم میدم ،پنیرک و ختمی و بارهنگو...میترسم این عفونت ریه همیشه باهاش بمونه 

بعداز هرسختی اسانی است
بله دختر من مریض شد الان دقیقا ۱۴ روزه هنوز سرفه میکنه اما به نسبت کمتر شده با اینکه بقیه علایم بهتر ...

دخترم یه سرفه های میکنه با صدای بد انگار هربار یه چاقو میکنن تو قلبم ،الان ۱۱روزه ،کمه سرفه هاش ولی صدای وحشتناک داره انگار ریه اش پر از خلطه

بعداز هرسختی اسانی است

سلام خوبی 

خیلی مراقبت کنین تمام فامیل‌های ما گرفته 

دختر خالم که دو سالش بود اونم مریض شد دو هفته قبل تشنج کرد از شدت تب 

خدا را شکر چیزی نشد یه هفته موند بیمارستان باید مرخص شد 

الان پسر خالمم گرفته اونم تقریباً یه سال و نیمشه 

خیلی شدیده این سرماخوردگی مراقبت کنید تو رو خدا