2777
2789

سلام دوستان خوبم چند سال پیش بینی‌ام ضربه خورد و یه قوز و انحراف کوچک روی بینی ام ایجاد شد نوکش هم یه کم افتادگی داره همه میگن انگار بوکس خورده بینی ات 

بخاطر این موضوع با اینکه شرایط مالی خیلی خوبی ندارم ولی میخام یه جا پیدا کنم با حداقل هزینه انجام بده برام 

ممنون میشم اگر میشناسین معرفی کنید 

ترس از دوره نقاهت هم دارم چون همه کارهای خونه و بیرون از خونه بر عهده خودم هست و همسرم ببمار هست وهر روز باید پسرم رو با ماشین ببرم مدرسه 

آیا بعد از عمل امکان داره کارهام رو انجام بدم ؟؟

برن تو اینستا جراحان برتر بینی

برادرم اونجا عمل کرد از همه جا پایینتر میگیره و کارشونم معرکه اس داداشم چهارماه پیش عمل کرد کلا ۲۸شد الان شده ۳۰

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تهرانو نمیدونم ولی همدان بهنود و روزی طلب کارشون محشره واقعا و فکنم ۳۰ تومن هزینه عمل

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من خودم دوست داشتم با دکتر مفرد عمل کنم اما با بوجم جور نبود خیلی خیلی دکتر شریفی هستن میخواید حضوری برید پیشش شاید کنار اومد باهاتون

چند ماه پیش با دکتر کمیجانی عمل کردم ایشون هم دکتر خوبین

گفتم طبیعی میخوام دقیقا چیزی که دوست داشتم در آورد

قیمتش مناسب بود

من خودم دوست داشتم با دکتر مفرد عمل کنم اما با بوجم جور نبود خیلی خیلی دکتر شریفی هستن میخواید حضوری ...

به تظرتون دکتر کمیجانی سر قیمت باهام کنار میاد اگر قسطی بخوام انجام بدم چی ؟واقعا واجبه برام 

آدرس و تلفن ازش داری برام میفرستی عزیزم ؟؟؟

به تظرتون دکتر کمیجانی سر قیمت باهام کنار میاد اگر قسطی بخوام انجام بدم چی ؟واقعا واجبه برام آدرس و ...

قبلا قسطی داشت الان نمیدونم

شما بگید شاید قبول کردن ولی به من تخفیف ندادن البته با خودشون برای قیمت صحبت نکردم .‌شما به خودشون شاید قبول کرد

برید پیجش کاراشو ببینید اصلا میپسندید یا نه