2777
2789
عنوان

چشمام شوره یعنی

96 بازدید | 12 پست

دیشب به شوهرم گفتم اشپزخونه خیلی لامپ داره بیا یکیشون بزاریم تو راهرو 

الان دیدم یکی از لامپ ها ترکید تو اشپزخانه

به خواهرشوهرم گفتم عینکت قشنگه 

1دقیقه نشد افتاداز دستش پاش هم رفت روش شکست

و مثال های اینجوری

قصدی ندارم 

یهویی میشه

فقط برا اشیا خدارو شکر برا انسان ها نه

اره شوره 

هرکسی که چشم شوره حسود نیست توی دلت ماشاءالله بگو دیگه اینجوری نشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر این احساسو داری جلو کسی از چیزی تعریف نکن و اگر چیزی به چشمت اومد سه بار بگو ماشاا لاحول ولا قوه الا بالله 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اره شوره هرکسی که چشم شوره حسود نیست توی دلت ماشاءالله بگو دیگه اینجوری نشه

اره اصلا حسود نیستم طبق نظردیگران خیلی هم دل رحم ودل صافم 

یکی فحشمم بده فرداش انگار چیزی نشده 

باهاش خوبم 

خودم حس میکنم از سادگیمه 

باید یکمم کینه ای باشم

اره اصلا حسود نیستم طبق نظردیگران خیلی هم دل رحم ودل صافم یکی فحشمم بده فرداش انگار چیزی نشده باهاش ...

مثلا بعضی هستن حتی خودشونو یا بچه شونو چشم میزنن مثلا دست خود ادم که نیست نباید غصه شو بخوبی فقط ماشاءالله بکن ورد زبونت عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

به دختر عموم توی قبرستون گفتم بچه دختر عمه چقدر بزرگ شده همون موقع خورد زمین سرش خورد به قسمت تیر یک ...

بعضی چشم ها انرژی منفی میدن به کائنات گلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه این هم خرافاته و هم حساسیت الکیه در واقع همون وسواس فکریه. وسواس نباش. 

من این فکر های غیرمنطقی رو کنار گذاشتم و تاثیرشون تو زندگی از بین رفت. خدا دنیا رو فیزیکی آفریده با دلیل و معلول، نه بر اساس این وسواس ها و خرافات. 

ردم واقعاً 

بعضی چشم ها انرژی منفی میدن به کائنات گلم

ولی من چشام شور نیست 

کل عمرم شاید دو سه بار این موارد پیش اومده 

به انرژی منفی و چشم شور و اینا اعتقاد دارم 

ولی حس نیکنم استارتر حساس شده و اتفاقی بوده

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀