2777
2789
عنوان

صبح رژیم شروع کردم ظهر شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 114 پست
اسی رفت ورزش کنه

نبابا دارم غصه🍩 میخورم 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا غصهبیا از همین الان شروع کن

از الان که نمیشه یکم وقت لازم دارم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

از الان که نمیشه یکم وقت لازم دارم

چرا نمیشه

مگه الان مریض احوالی

چته؟؟

دختر از الان شروع کن

به اندام قشنگ فکر کن

حدود 1/5ماه پیش

یکی مثل خودت میخواست لاغرکنه

میگفت9ماهه 

اصلا نتونسته بود لاغربشه

چون رژیمشو میشکست

دعواش کردم

الان بیشتر از من کم کرده

چون مجرده

.

من متاهلم واسه پسرم غذا درست میکنم

خودم هوس میکنم

ازش میخورم

چرا نمیشهمگه الان مریض احوالیچته؟؟دختر از الان شروع کنبه اندام قشنگ فکر کنحدود 1/5ماه پیشیکی مثل خود ...

اینکه غذا مخصوص باید بپزم جدا از خانواده و یکم اعصابم ضعیف میشه اینا خستم میکنن بخصوص خانوادمم همراهیم نمیکنن

اینکه غذا مخصوص باید بپزم جدا از خانواده و یکم اعصابم ضعیف میشه اینا خستم میکنن بخصوص خانوادمم همراه ...

غذا مخصوص دیگه چیه؟؟

برای کسی

یا واسه خودت

ببخشید حوصله نداری ازت میپرسم

خانوادت باید چکار کنن

که نمیکنن؟؟

غذا مخصوص دیگه چیه؟؟برای کسییا واسه خودتببخشید حوصله نداری ازت میپرسمخانوادت باید چکار کننکه نمیکنن؟ ...

منظور غذام باید رژیمی و...باشه.مثلا کمتر خونه رو بریزن بهم یا چیزای خوشمزه نیارن خونه 😅

غذا مخصوص دیگه چیه؟؟برای کسییا واسه خودتببخشید حوصله نداری ازت میپرسمخانوادت باید چکار کننکه نمیکنن؟ ...

یا مثلا تی وی رو تا نصف شب روشن نکنن سرصدا نباشه که صبح بتونم پاشم

منظور غذام باید رژیمی و...باشه.مثلا کمتر خونه رو بریزن بهم یا چیزای خوشمزه نیارن خونه 😅

عزیزم همون غذایی که خونواده درست کرده بخور

فقط خیلی کمتر بخور

تقریبا ماه اول خیلی اذیت میشی

از ماه دوم عادت میکنی

من الان ماه سومم

آشپزی میکنم خودم نمیخورم

بوی غذا بهم میخوره دیگه عادت کردم نخورم یا خیلی کم بخورم

هودم باز میکنم ولی بازم بوش تو خونه پخش میشه

البته بعدش پنجره ها باز میکنم هوا عوض بشه

بعضی غذاها که خیلی دوست دارم 

موقع غذا خوردن پسرم و شوهرم

من میرم تو اتاق درو میبندم

دیروز ظهرشوهرم کاری کرد با شوهرم دعواکردم

از اون دعواها😂😂😂😂 هنوزم قهرم

قرارم نیست آشتی کنم

ولی رژیمم نشکستم

همچنان ادامه میدم

این ماه دیگه باید برم زیر 70بشم

تا ببینم خدا چی میخواد

همش به اندام لاغر فکر کن

صبح میری ورزش؟؟

میپرسم میخوام راهنماییت کنم

منم مجرد بودم خونمون خیلی شلوغ بود

من تو شلوغی میخوابیدم عادت کردم

الان تو مجتمع هستیم

اتاق مادقیقا بالای حیاط هست

سرو صدازیاده

همسایه بالاییمون هم تا نصفه شب معلوم نیست چکار میکنن

شوهرم نمیتونه بخوابه

من راحت میخوابم😅😅😅

منظورم اینه که وقتی نمیتونی محیط تغییر بدی

خودتو تغییر بده

من همه چیز و خوشمزه خوشمزه میخورم

ولی وقتی رژیمم لب نمیزنم

فقط ماه اول سخته

تو خونمون بخاطر پسرم خوردنی زیاد میزارم

همشم جلو چشمم

ناراحت نشی ازت میپرسمچون خودمم رژیمممیخوام ببینم چرا وا دادی

۲۰ کیلو اضافه وزن دارم . ۷ ساله درحال رژیم نیم کیلو ام کم نمیکنم . اصولی و غیر اصولی هر چی بگم گرفتم نمیشه که نمیشه . سایز کم میکنم ولی دلم برا خودم میسوزه ۷ سال عمرم رفت به اینکه خوراکی دلم خواست نخوردم . خودمو عذاب دادم تو مهمونی . تولد . عروسی . به خودم اومدم گفتم که چی بشه . حالام که باردارم . گفتم  بعد زایمانم میرم باشگاه . فعلا توانش ندارم