2777
2789
عنوان

صبح رژیم شروع کردم ظهر شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 114 پست
شیر خشک با آبجوش ؟مثل بچه های کوچیک ؟

بله دیگه

تو یه لیوان یا فنجون دوتاقاشق پر شیرخشک بریز

بعدش روش آب جوش بریز

بخور

شیر خشک آدم بزرگ تو داروخانه ها است بگیری

فکر کنم یکم گرون باشه

شیر خشک بچه ها مناسبترن

البته شیر خشک برای بالای یک ساله بگیر

که ویتامینهاش بیشترباشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کافیه صبر کنی یه کیلو کم کنی بعد اراده ات زیاد میشه، اولاش یه ذره سخته بعد عادت میکنی، وقتی میبینی وزنت میاد پایین کیف میکنی 

ورزش و پیاده روی ام یادت نره 

عیب نداره، دوباره شروع کن 

93خداکنه بشه که هرساله هدف هام بزرگ تر میشه 🥴😂

چکار کردی رژیمت شروع کردی؟؟

هرچی باشه وضعت بهتر از منه

الان پسرم داره رو بخاری نون گرم میکنه

بوش پیچید شدیدن گشنم شد 

☹️☹️☹️☹️

باید طاقت بیارم

لبه پنجره باز کردم

چکار کردی رژیمت شروع کردی؟؟هرچی باشه وضعت بهتر از منهالان پسرم داره رو بخاری نون گرم میکنهبوش پیچید ...

نه عزیزم درگیری فکری دارم تموم بشه شروع میکنم 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

نه عزیزم درگیری فکری دارم تموم بشه شروع میکنم

باشه منم درگیری فکری دارم

درکنارش رژیمم بگیر

وقتی کم کنی خودتم خوشحال میشی

بیا شروع کن 

تا میتونی کمتر بخور

وزنهای جدیدمون بهم دیگه بگیم

همدیگه خوشحال کنیم

باشه

باشه منم درگیری فکری دارمدرکنارش رژیمم بگیروقتی کم کنی خودتم خوشحال میشیبیا شروع کن تا میتونی کمتر ب ...

باشه گلم من حرفایی که زدین فراموش نمیکنم وزن.متر کردم خودمو ببینم تا اخر ماه چقد تغییر میکنم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

باشه گلم من حرفایی که زدین فراموش نمیکنم وزن.متر کردم خودمو ببینم تا اخر ماه چقد تغییر میکنم

هفته به هفته وزن کن

اگر تو یه هفته تغییر نکردی ناامید نشو

بیشتر تلاش کن

بعضی از وقتها بدن دربرابر رژیم مقاومت میکنه

تو طاقت بیار

دوباره شروع به کم کردن میوفته

تو برگه روز و تاریخشو و وزنتو بنویس

که پیشرفتهات ذوق کنی

هفته به هفته وزن کناگر تو یه هفته تغییر نکردی ناامید نشوبیشتر تلاش کنبعضی از وقتها بدن دربرابر رژیم ...

باشه حتما