2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بلد نیستم چجوری

وزن دهی 

موقع نوشتن دو تا کلمه رو چطوری جدا می کنی همون جور

برای وزن دادن به بچه ای که با وزن کم متولد شده، شیر خودت باید مقوی و مغذی باشه اگه شیر خودتو میدی، کله پاچه، غذاهای گوشتی و لبنیات تازه و میوه و ...

اگه شیر خشکیه بعد ۶ ماه باید بدی

پسرم شیر منو می خورد و وزنش خوب بود

شیر خودمو میدم ولی شیرم زیاد نیس

اگه برنج ایرانی درست میکنی، سبزی بریز تو آب برنج با نمک اندازه، بعد آبکش کن. آبش رو دور نریز و بخور. لعاب برنج و ویتامین سبزیجات خوبه.

ته چین گوشت گوسفندی، کله پاچه

شیربرنج درست کن خیلی خوبه

من سال ۷۸ زایمان کردم پسرم موقع تولد ۳۷۰۰ بود. شیر خودم رو می خورد و خیلی کم مریض می شد. شیر و میوه بخور. شیرت باید پرچرب و مقوی باشه. زود زود شیر بده. چون بچه ماهیچه های دهان و گلوی بچه ضعیفه و میک میزنه زود خسته میشه. از طرفی هرچه سینه بیشتر مکیده بشه غده های شیری بیشتر فعال میشن و شیر تولید می کنند. 

تو شب چندبار به بچه شیر میدی؟

اگه برنج ایرانی درست میکنی، سبزی بریز تو آب برنج با نمک اندازه، بعد آبکش کن. آبش رو دور نریز و بخور. ...

شما بچه تون هم سن منه 😍😍

نمیدونم هروقت بخاد میدم شیرم خوبه قرص مکلمل میخورم گوشت میخورم و میوه و لبنیات ولی کله پاچه دوبار خوردم پسرم دلش درد کرف‌