2777
2789
عنوان

خرید نتی کردم

69 بازدید | 13 پست

بماند ۷روز طول کشید تا برسه دستم و بعد کلی پیگیری فهمیدم اصلا ثبت نشده بوده سفارشم و پرو پرو گفت فیش رو دیر فرستادی! خلاصه امروز ریده دستم میبینم کلا اشتباه فرستاده طرح و مدل رو. بهش پیام دادم میگه اشتباه شده .میگه ببر بده پست گفتم من وقت نمیکنم . بچه کوچیک دارم. شوهرمم نمیخوام بفهمه خرید کردم . نمیشه بهش بگم. میکم با تپسی یا اسنپ بفرستم ۱۷۰ میشه هزینه میگه نه ضرر میکنم! میگم خب گناه من چیه! میگه ببرید پست. بنظرتون حق با کیه؟؟ 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

😫😫😫چ بدبختی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا خرید کردی ؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

خب باید خودت ببری پست دیگه

آخه ب من چ . من خیلی گوشزد کردم درست بفرستن . چندبار عکس و طرح رو فرستادم چون حس کردم گیج میزنن. اما بازم اشتباه کردن

تا تجربه شه ازشما از اینستا خرید نکنی، دیجی کالا سر موقع میرسونه و تازه ی هفته م میتونی پسش بدی، خود ...

درسته دیجی خیلی بهتره . اما خب نداشت چیزی ک میخواستم رو

حومه تهران

نه منظورم نرم افزاره اینستا روبیکا دی جی باسلام ترب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اینستا

اهان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40