2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19191 بازدید | 294 پست
بابا سیسمونی مثال بودبابای من با ۵۰ سال سن مامانمو ببر زایشگاه یا شوهرم داداش یا خواهر یه روزه مو بغ ...

هیچ اشکالی نداره خلاف شرح نکرده که

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اونا خانواده درست حسابی ندارن یا خانوادشون براشون مهم نیست توله شون چه غلطی بکنه وگرنه این چیزا و ...

بازم میگم تست بارداری چیز بدی نیست که یه دختر۱۳ساله نبینه خودشم دراینده باید از همین استفاده کنه

۴۵ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ابرو مامانتو بردی ک بیچاره سنی نداره خیلی تازه دارن تو سن ۴۰ ازدواج میکنن فک کردم ...

زن داداش من چهل سالشه

یه ساله عروسی کرده

تازه بهمن زایمان اولشه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

خواهر برادر چرا باید جور بارداری ناخواسته مادرشو بکشه؟همه خودشون زندگی و گرفتاری دارن

اون مادر هم نمیتونه نقش یه مادر ۲۰ یا ۳۰ ساله رو ایفا کنه طبیعتا و قرار نیست دور و بریاش جورشو بکشن قراره بهش کمک کنن این دو تا با هم فرق میکنن 

فضای مجازی وتربیت نادرست

خوب بعد این مادر میشن ؟!

چه طوری بچه تربیت میکنند ؟

اصلا زندگی شون با مردی دوام داره ؟!

می‌تونه زیر یک سقف بره ؟!

کسی که عشقش الواتی و ....است ؟!

اهل زندگی ، سازش ، گذشت ، فهم ، 

بالا و پایین و ...هست ؟!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اون مادر هم نمیتونه نقش یه مادر ۲۰ یا ۳۰ ساله رو ایفا کنه طبیعتا و قرار نیست دور و بریاش جورشو بکشن ...

کسی از لحاظ جسمی توانایی زایش داره 

توانایی پرورش هم داره 

مادر من سالیان مثل گُل فرزند خواهرم که شاغله 

بزرگ کرد ..

مادر خودش شاغله و وقت نداره 

توانایی براش نمی‌مونه از سرکار میاد ...

مادر بزرگ های قدیم کلی نوه دور براشون بود 

با حوصله تر از مادرهای خودمون ♥️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خوب بعد این مادر میشن ؟!چه طوری بچه تربیت میکنند ؟اصلا زندگی شون با مردی دوام داره ؟!می‌تونه زیر یک ...

نمیدونم والا