2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19191 بازدید | 294 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیفهمم چرا حاملگی باید زشت باشه🤔

نمیدونم حتی خواهر شوهرم به طعنه بهم گفت میتونستید به سقط هم فکر کنید لابد از نگاه اونا زشت بوده

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
وا شوهرتون چرا بی محلی میکرده دیگه مگه گناه کردین؟عجب....

اونم اعصابش خورد بود سر من خالی می کرد مخصوصا اینکه هر سه تا بچمون هم دختر شد و من تا چند ماه بعد از زایمانمم روی خوش ازش ندیدم من اصلا بچه نمی خواستم و خودش هم می دونست

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
واااای برگاممممکودک۱۳ ساله چرا باید تست بارداریو ببینه؟!ینی اون بچه توی راهی هم قراره اینجوری تربیت ...

مگه تست بارداری چیه که نبینه تست نو بوده استفاده نشده بوده پس مشکلی نداره یکم بروز باشین این افکار قدیمی چیه اخه

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

عزیزم بازیگرا اکثرا تو این سن صاحب اولین بچه میشن وقتی بچه بیست سالش بشه مادر ایشون ۶۵ ساله هستن در ...

شعار دادن راحته 

شما گفتید بازیگرها زندگی یه بازیگر با یه ادم‌معمولی فرق داره 

مثلا فلور نظری ۶۰ یالشه قیافه ی حدیدش رو دیدید ؟ 

رابعه اسکویی  شیوا خسرو مهر و...

کدوم یکی شبیه ۶۰ ساله هستن ؟

از صدجا درامد دارن و طبیعتا خیلی خوب به خودشون میرسن هم ظاهری هم تغذیه و ورزش و...

ولی  روان اکثرشون  مشخصه همه پر مشکل همه چندبار طلاق با هیچ کس تو زندگی نمیتونن بسازن بچه ها همه دور از خودشون زندگی میکنن

نمونه های خارجی هم که از n تا بچشون n_1رو این و اون براشون دنیا اوردن  حتی و بزرگ کردن و برای هر بچه چندتا پرستار دارن  

دوما ما از ادم های عادی دور و برمون داریم حریف میزنیم نه سلبریتی ها یه زن ۶۰ ساله عادی مثل یه ادم ۳۰ ساله هست  ؟ بچه های که تو خانواده ای با یه پدر و مادر کم سن تر با شرایط متفاوت تر دنیا میان قطعا شرایطتشون با بچه های که تو همون خانواده با شرایط متفاوت از نظر مالی سن و سال و اوضاع روحی والدین دنیا میان تفاوت هایی دارن 

والا منم ایرانم،پارسال یه شاگرد داشتم مامانش به زور ۵۰سالش میشد،من تا آخر سال این مامان رو ندیدم ،چو ...

اخی🥺

یه فرزند علاوه بر اینکه باید از نظر مالی تامین بشه نیاز به یه پدر و مادر جوان داره که واقعا واسه فرز ...

موافقم باهات

اونم اعصابش خورد بود سر من خالی می کرد مخصوصا اینکه هر سه تا بچمون هم دختر شد و من تا چند ماه بعد از ...

عزیزم من بعنوان خواهر و دوست ازت خواهش میکنم هزار بار بیشتر از معمول به خودت برس هر چی درآمد داری یا پولی دستت میاد خرج ظاهر و لباس و سلامتیت بکم که دخترت همیشه یه مامان به روز و شیک ببینه🌹💙

Nop