2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 19191 بازدید | 294 پست

😂😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

مبارکه😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش شوخی بود 😢😣۴۵سالشه مامانم

دختر دایی من ۴۶سالشه دخترش ۲سالشه.

مامان شما زود شمارو بدنیااورده.

وگرنه سنش زیاد نیست

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خدا به مادرت توان بده.. واقعا الان دیگه براش زوره.. ولی حتما حکمتی توش بوده.. اینو کسی میگه که مامانش تو ۴۰ سالگی به دنیا آوردتش و روزهای آخر عمرش همدم تنهایی هاش بود.. خدا مامان عزیزت رو حفظ کنه

😂😂آره ..سالها گذشته ۲۴ سالشونه هر دو دختر آبجیم عروس شد دوتا بچه داره ولی آبجیم نه فعلن داره درس م ...

🤣🤣اخی

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خدا به مادرت توان بده.. واقعا الان دیگه براش زوره.. ولی حتما حکمتی توش بوده.. اینو کسی میگه که مامان ...

مرسی عزیزم 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خودت گفتی که😂

حواسم نبود عصا مال قدیما بود ...  این روزا بچه عصا دست میشه اخه .....ولی دلگرمیه ارامشه 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
کاش شوخی بود 😢😣۴۵سالشه مامانم

سنی نداره 

همکار من متولد ۶۱ هست و ۴۲سالشه بچش یک ساله و ۷ماهشه 

تازه اونم اولین بچش

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه عده فرمودن عصای دست😐

مگ بچه بتزیچس 

اینده میخواد 

پدر مادر میخواد 

تو اوج جوونی ک ۲۰ ساله بشه تنها مادر پدر پیر ب چ کارش میاد اصلا همو درک نمیکنن 

والا اینجور بچه اوردن فقط دردسره