2777
2789
عنوان

چرا اینجورین بعضی دوستا

65 بازدید | 11 پست

چند روز پیش یه امتحانی من خوب دادم 

خیلییی هم خوندم هفت هشت ساعت

بعد دوتا از دوستام یکم بد دادن یعنی در حد ۱۷

حس کردم‌ اونروز با من سرد شدن دیگه

شایدم من اینجور حس کردم ولی نمیدونم‌چرا🥲

من مثلا شرایطم جوریه که سوالا رو میتونم گیر بیارم ولی یخاطر حق الناس و اینا این کارو نمیکنم

حس میکنم اونروز ب من این دید رو داشتن که تو سوالا رو داشتی

اونا زیاد نخونده بودن منم که میخواستم بخونم هی میگفتم مگه بیکاری گفتم بیاین سوال حل کنیم گفتن کار مهم تر داریم

با یکیشون ۸ ساله دوستم

اونیکی۳

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلاس چندمید که ۱۷ رو کم میدونید

نهم

اخه درسمون خیلی خوبه هممون 

ینی کمترین نمرمون ۱۹ و نیم بوده این یکم کم بود از نظرشون

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

ن شاید برا نمره خودشون ناراحت بودن اصلا راجبت همچین فکری نمیکنن اگرم بکنن مقصر اونان نه شما

اخه غلطاشونو که میگفتن میخندیدن 

میگفتن فدا سرمون بعد از اون تو گروهمون پیام دادم با این ک انلاین بودن دیر جوابمو دادن یا کلا جواب ندادن 

از اینا رفیق در نمیاد

با اون ک خیلی وقته دوستم تا حالا ندیدم ازش اینجور چیزارو

نمره ت بهشون نگو دیگه

معلما مال اونایی که‌ خوب دادنو میخونه سر کلاس

اونو چیکار کنم💔

معلما مال اونایی که‌ خوب دادنو میخونه سر کلاساونو چیکار کنم💔

راستش بعضی وقتا ی اتفاقایی باعث میشه دوستای واقعی ت رو بشناسی و این بد نیست .با زرنگتر ها و اونا ک درس براشون مهمه دوست بشو 

مینیمال