2777
2789
عنوان

عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باباتم حالش بهم خورد !دارید درباره ی یه انسان حرف میزنیدا !

شما نگران این انسانها نباش

مادراشونم درباره ی منه انسان همینو میگن

یکیشوم گفت سینه هات کوچیکه خوشم نیومد😂

من انسان نبودمممم فقط اون انسااانهههههه چون نره

عزیزم حرفم یکم شاید غیرقابل درک باشه،ولی مگه شوهر همه خانوما بردپیتن؟از چشم ما زشتم هم بینشون هست،به ...

من نمیخوام بردپیت باشن

فقط وقتی دارم باهاشون حرف میزنم رغبت کنم بحثو ادامه بدم و حالم بد نشه توی صورتش نکاه کنم

خواستم زیاد نیست به خدا

اخه وقتی همشون باب میلم نبودن امار صد به صفر هست احتمال اینکه از شوهرم خوشم بیاد صفره

حلا وقت زیاده انگار همه مشکلات دنیا یطرفه شوهر کردن یطرف ول کن بابا

قسمت باشه خودش میاد 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
حق داری مورد پسندت نباشه ولی اینطوری حرف زدن در مورد یه انسان زشته شما خودتم ممکنه به چشم کسی زشت با ...

اتفاقا مادراشون و خودشون درمورد من همینطور میگن

چرا پولدار نیستی

چرا سفید نیستی

چرا چاق نیستی

چرا سینه هات کوچیکه

شما نگران اونا نباش اونا تخریبشونو کردن

دیگه عزیزم دو مورد بیشتر وجود نداره برای ازدواج یا باید با زشت پولدار ازدواج کنه ادم یا با خوشگل بی ...

خب نظرت درمورد زشت بی پول بداخلاق چیه؟؟؟

خاستگارای من اینطوری اند

اتفاقا مادراشون و خودشون درمورد من همینطور میگنچرا پولدار نیستیچرا سفید نیستیچرا چاق نیستیچرا سینه ه ...

اسی اینجا همه مدافع خواستکارت شدن😁

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
دیدگاهت حتما زشته وگرنه نمیشه همه زشتا به تورت بخورن و شما حور وپری باشی

نه به خدااااااااااا

من فقط میخوام وقتی دارم باهاش حرف میزنم حس خوب کنارش داشته باشم فقط همین ولی نشده تاحالا

اگه با محبت بودن از همه جای من ایراد نمیگرفتنانقدرم محدودیت نمیزاشتنانقدر شرط و شروطم نمیزاشتدلم از ...

عزیزم چهر خودتو و خاستگارو توصیف کن گلم

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
نه به خدااااااااااامن فقط میخوام وقتی دارم باهاش حرف میزنم حس خوب کنارش داشته باشم فقط همین ولی نشده ...

خب دقت کن حرف بقیه روت اثر نزاره عجولانه کسی رو انتخاب کنی چون بله اخلاق مهمه ولی چهره هم مهمه و مرحله ی اول باید به دلت بشینه زمینه ی علاقه ایجاد بشه که بتونی بسنجی اخلاقش هم خوب یا بده

زشتی در حدی بود میتونی قیافه شو توصیف کنی

پوستش سبزه بود

قدش ۱۷۰

دماغش بزرگ بود که اشکال نداره نهایتا عمل کنه دماغ همه بزرگه

جلو سرش تاس بود مو نداشت

چشماش سبز بود و ریز

ناخناش سیاه بود به خاطر کارش

یه لباس پوشیده بود که دکمه هاش باز بود و زیرپوش زیرش پیدا بود