2777
2789
عنوان

عکس خاستگارمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 102 پست

باباتم حالش بهم خورد !

دارید درباره ی یه انسان حرف میزنیدا !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه تاحالا خاستگاری که قیافشو دوست داشته باشم نداشتمهمشون زشتامار صد به صفر هستمیترسم بلاخره مجبور ب ...

حتی ی معمولی هم بینشون نبوده؟ شاید تو چشم تو زشتن چون با اونی کع تو ذهنت تصور کردی فرق میکنه 

وقتی امار زشتا صد به صفر هست بلاخره یه زشت شوهرم میشهتاحالا خاستگار مورد پسندم نداشتمهمشوم زشتهمهههه

میتونی صبر کنی تا ی خوشگل پیدا شه 

و اینکه معیار های زیبایی هرکسی فرق داره 😉

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

مردم رو مسخره کن تا حتی با وجود شوهر خوشگل بچت کج ومعج بشه 

هرکیو مسخره کنی خدا به سرت میاره حواستو جمع کن 

حالا ک باهاش ازدواج نکردی پس اینقدر نگو زشته و اه واه 

درنظر خانواده اش اون خوشگله 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

حتی ی معمولی هم بینشون نبوده؟ شاید تو چشم تو زشتن چون با اونی کع تو ذهنت تصور کردی فرق میکنه

نه اصلا

از چشم من زشتند از چشم مامان و بابام که دیگه حداقل باید معمولی باشن

حتی بابامم میگه اینا چی ان آخه

حتی همسایمون که یکیشونو فرستاده بود اومد معذرت خواهی کرد گفت ببخشید من پسره رو ندیده بودم وگرنه برات نمیفرستادم تو حیف بودی زن این میشدی

شاید بد عکسه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم حرفم یکم شاید غیرقابل درک باشه،ولی مگه شوهر همه خانوما بردپیتن؟از چشم ما زشتم هم بینشون هست،به نظرم اگر شرایطشون خوبه یه خدت اشناشو شاید واقعا دلت لرزید 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

خاستگاره میتونه بگی نمیخوامش 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂