2777
2789

من هربار میگم خرافاته بعد میبینم چرا این طور میشه 

یه بار اومدم با کلی ذوق از خوشی و... گفتم ده روز بعدش ی اتفاق خیلی بد افتاد هنوز بعد یک سال بدبختی بدبیاری دارم 

یکی دو مورد دیگ اتفاق افتاده 😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خرافه چی چیه تمام ائمه و خدا دربارش گفتن هزار نفر بخاطرش رفتن زیر خاک

دعا و سوره ناس و فلق بخون رفع میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
واقعا ۴ قل آیت کرسی تاثیر داره ؟؟من خودم هرروز میخونم

خوده تأثيره

خدا وقتی ی دردی رو میده در مونشم تحویل میده 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من نداشتم 

همییییشه هم سر به سر کسایی که اعتقاد داشتن می‌ذاشتم 

تا اینکه خودم بارها دیدم 

همه هم اینطور نیستن 

یه عده خاصی چشم شور هستن متاسفانه 

منم اطرافم دارم 

مثلا پسرم کوچیک بود 

یه مهمونی بودیم 

یه نفر هی می‌گفت واااای پاشووو ببین چقدر تپل 

هی دست میزد به پاش 

همون شب چای داغ ریخت روی اون قسمت 

و.....

و.........

و..............

ما رفته بودیم مسافرت، منم موهامو لایت کرده بودم ابروهامو رنگ کرده بودم، لباس خیلی خوشگل پوشیده بودم با همسرم ست کرده بودم، بعد خیلیااا نگاه میکردن، خودم داشتم تعجب میکردم میگفتم نکنه لباسم کثیفه چیه هی نگاه میکنن

آخر مسافرت یه اتفاق خیلی بدی افتاد و شب کلییییی گریه کردم، البته فرداش اوکی شدم دوباره😬

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁