2777
2789

من ۱۶ سالمه خیلی چاقم دلیلشم خمین خوردن و خوابیدن و بی تحرکی هست 

از بهمن پارسال تا حالا افتاده تو ذهنم که باید لاغر کنم هیکلم افتضاحه چاق و بدفرم 

نگید سن بلوغی خواهشا همکلاسیام همه هیکلاشون خوبه فقط من چاق و افتضاحم 

به افراد چاق بی احترامی نشه من فقط دارم نظرم در مورد بدنم رو میگم 

خلاصه مامانم منو نمیزاره آشپزی کنم اینکه پاشم خودم برای خودم ناهار و شام بپزم و فلان نمیزاره به آشپز خونه خیلی حساسه و به شدت وسواسی 

من میخوام لاغر شم خسته شدم از چاقی یک ساله که فقط تو خونه هستم هیچ جا نمیرم بیرون نمیرم امسال خانواده ام رفتن شمال من به خاطر هیکلم خجالت کشیدم برم نرفتم یک ساله هیچ عکسی از خودم نگرفتم واقعا دارم تو این سن نابود میشم چیکار کنم من باشگاه هم نمیتونم برم باید تو خونه ورزش کنم رژیم رو نمیدونم چیکار کنم چی بخورم چی نخورم حالم خیلی بده هیچ انگیزه ای واسه ادامه دادن این زندگی ندارم 

....

کالری شماری کن برو دکتر تغذیه 

روز ی ۶، ۷ تا لیوان آب بخور معده ات پر بشه کمتر گشنه بشی 

شیرینی رو کلا از زندگیت حذف کن ۷/۸ کیلو پایین میای 

به جاش روزی ۲تا خرما بخور 

این کاری که گفتم بکن پشیمون نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اراده میخواد عزیزم که مدام ورزش کنی و باشگاه بری و رژیم غذایی داشته باشی از همین الان شروع کن خب

خب رژیم رو چیکار کنم چی بخورم چی نخورم کی بخورم همینا منو دیوونه کرده 

....

دوستم دوران راهنمایی خیلی چاق بود بعد یه شکست عاطفی خورد اراده اش رو جزم کرد و طی یه سال اینقدر لاغر شد که کسی نمی‌شناختش 

از رژیم غذایش خبر ندارم ولی میدونم مدام باشگاه می‌رفت الآنم که لاغر شده مدام میره

خب رژیم رو چیکار کنم چی بخورم چی نخورم کی بخورم همینا منو دیوونه کرده

اگه پول داری مربی تغذیه بگیر اگر هم نه تو گوگل یا بعضی از برنامه ها رژیم بهت میده 

از الان شیرینی و فست و فود نخور قند و شکر رو حذف کن و چربی خیلی کم 

بشقابت نصفش برنج باشه نصفش سبزیجات مثلا کاهو و هویج و خیار و کلم اول سبزیجات رو‌بخور بعد غذا رو

اگه پول داری مربی تغذیه بگیر اگر هم نه تو گوگل یا بعضی از برنامه ها رژیم بهت میده از الان شیرینی و ف ...

گوجه خوبه ؟

سبزیجات فعلا نمیتونم برم خرید تو خونه فقط گوجه داریم

....

نمیخواد کار خاصی کنی تو خونه فقط اهنگ بذار و برقص روزی دوساعت و این که همون غذای مامانتو بخور اما کمتر و بدون نون مثلا قرمه سبزی دارید بخور اما اندازه غذای بچه. صبحونه هم فقط چای بخور همین. دو هفته ای میای بوسم میکنی

غذاتون رو هم یکم کنترل شده تر بخورید مثلا اگه ۱۲ تا قاشق برنج میخوری بکنش ۹تا 

و سعی کن روزانه کمتر ۴تا کف دست نون بخوری 

کم کم که افتادی رو روال یکم مقدارشو کمتر کن بعد ثابت نگهش دار