2777
2789
عنوان

راجب گلوریا هاردی میدونستید اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 34106 بازدید | 296 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منو باش که داشت بهش حسودیم میشد،پس باباش پول حروم در میاورده

انقدر راحت باور کردید؟!! 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
این سلیقه شماست چیکار کنم الان؟منم گذاشتم یبار ، مورد سلیقه دوستان نی نی سایتی بودم خداروشکر اما ربط ...

خوب خوشگل از نظرتون کیه؟ 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. عکس پروفایلم یک سفالینه است برای دوره سامانی، سده سوم و چهارم هجری، شرق ایران. 
من به افسانه پاکرو میگم خوشگل

خوب سلیقه س. به نظر من گلوریا خیلی نازتره. قدشم بلندتره.

فعلا ک درست بوده

کجاش درست بوده؟؟ ممکنه همش شایعه و بی اساس باشه ...ماشاللا آدمایی مثل امیر فردین کم نیستن که چرت و پرت بسازن و به خورد ملت بدن ...این پیامایی که شما گذاشتی هیچ منبع معتبری نداشت

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
کجاش درست بوده؟؟ ممکنه همش شایعه و بی اساس باشه ...ماشاللا آدمایی مثل امیر فردین کم نیستن که چرت و پ ...

اینو امین فردین نزاشته این یک 

دو اینکه خودش اکانت گلوریا اکبری داره مال سال ۲۰۱۰ 

سه اینکه خودش باباشو فالو داره حالا بماند که دیشب انفالوش کرد 

چهار با باباش عکس بچگیاشو  گذاشته تو پیجش سال ۲۰۱۹

پنج یه پسری با فامیلی  اکبری براش زیر همون عکس کامنت گذاشته دخترعمو

حالا منبع معتبر میخوای؟