2777
2789
عنوان

راجب گلوریا هاردی میدونستید اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 34537 بازدید | 296 پست
توی توییتر یه چیزایی پخش شده که خانم گلوریا هاردی پدرش ایرانیه و مادرش فرانسوی یعنی برعکس چیزی ک گفت ...

اهان از این حرفا خیلی میزنن هر کی بی حاشیه س یه چیزی بهش میچسبونن

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مسابقه بود عید چند سال پیش پخش میکرد اسمش هفت روز و هفت ساعت بود بازیگرای مرد لبنانی همه عاشقش شد ...

وای حقم دارن 😂😍

خیلی ناز و شیرینه 

من بهنوش طباطبایی رو هم خیلی خوشم میاد

عمل هم به صورتش میاد

.

گلوریا هاردی تبدیل شده به یکی از چهره های بسیار محبوب در جوکر و نشون داده که بسیار استعداد کمدی داره

حتی از بازیگران کمدی ایرانی هم در جوکر موفق تر عمل کرده و بهترین های فصل چهارم جوکر: نعیمه و بهنوش و گلوریا هستن

دقیقا بعد از اینکه این محبوبیت رو دیدن این دروغ ها رو در موردش منتشر کردن تامحبوبیتش و از بین ببرن که مردم باید خودشون عاقل باشن و هر حرفی رو باور نکنن و حتی اگه چنین پدری هم داشته باشه کاملا طبیعیه که پنهان کنه، در مورد بچه هاشم شاید نمیخواسته عکس بچه هاشو رسانه ای کنه که اینم طبیعیه و شایعاتم عاقلان باور نمی کنن

در کل نمیدونم چرا جوکر شده خاری توی چشم بعضیا که از هر طرف هی میکوبنش انقدر کوبیدن و کوبیدن که مجبور شدن خیلی صحنه هاشو سانسور کنن ولی باز دست برنمیدارن

ولی بزارین انقدر بکوبن تا خسته شن

در پایان باید به بعضیا گفت: برای بالا کشیدن خودتون دیگران رو پایین نکشین

به نظرم هر اسمی میخواد داشته باشه تا وقتی آسیبی به من و زندگی من نزنه مهم نیست و حتی اگر گلوریا اکبری هم باشه لابد دلیلی داشته برای اینکه فامیلش رو عوض کرده 

نه توآنی که همانی نه من آنم که تو دانی

اتفاقا هستن رو نمیکننکافیه بکنن ..یا فامیلی شون رو عوض کردن و یا هم پدرشون از ایران رفتن..

😐😐

دیگه نهایت بیان روابط و ازدواجشون رو پنهان کنن ولی ن در این حد طرف پروندش قطوره فقط کافیه یه سرچ ساده کنی 

گلوریا هاردی تبدیل شده به یکی از چهره های بسیار محبوب در جوکر و نشون داده که بسیار استعداد کمدی داره ...

چیو پایین بکشیم😂😂‌من که جوکر رو ندیدم ولی تو سریال کیمیا هنرنمایی ایشون رو دیدیم به اندازه کافی

چیو پایین بکشیم😂😂‌من که جوکر رو ندیدم ولی تو سریال کیمیا هنرنمایی ایشون رو دیدیم به اندازه کافی

تو توییتر اکانتش هست هنوز پشمام

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی