2777
2789
عنوان

یه حس ششمی جواب من رو نداد

227 بازدید | 44 پست

لطفا کسی هست بگه

واسه تاپیک پر بازدید هزاران پست رو جواب میدن اما یه سوال من رو جواب نمیدن

خواهشا کسی هست بگه‌

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای حاجت رواییم ۳ تا توحید بخونید و هدیه به آقا امام علی علیه السلام کنید و بعد سوالتون بپرس

باشه 

میشه بگی م ممکنع در اینده براش مهم باشم یا سرگرمی ؟

ملاقاتش میکمم ؟تا کی باهمیم؟

لطفا برای حاجت رواییم ۳ تا توحید بخونید و هدیه به آقا امام علی علیه السلام کنید و بعد سوالتون بپرس

خوندم عزیزم

ببین گلم ، یه نفر که مونثم هست یعنی همجنس خودمه. چندین ساله که یجورایی قطع ارتباطیم 

الان دارم کلی ذکر و اینا میگم اشتی کنیم اما نمیاد

اشتی میکنیم؟ نظرش چیه راجبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نیت اینه که با خانم مدنظر آشتی میکنی؟

بله عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت خانمی؟

آره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت خانمی؟

؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید اینور سال مشکلت حل نشه، احتمال آشتی کردنه ۵۰ ۵۰ افتاده، آشتی کردنه میتونه باشه برات و خیلی شدنی ...

رابطم با م چطور میشه ممکنه براش مهم شم در لیندع ؟

ملاقاتش میکنم ؟

تا کی باهمیم ؟

شاید اینور سال مشکلت حل نشه، احتمال آشتی کردنه ۵۰ ۵۰ افتاده، آشتی کردنه میتونه باشه برات و خیلی شدنی ...

نه اصلا همچین سوالی ندارم

یعنی نشدنیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40