2777
2789
عنوان

یه حس ششمی جواب من رو نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 44 پست

سلام دوستان برای ف.ال این رباتو رو من پیشنهاد میدم جدید اومده تو تل و اینکه برای احساس طرف و یا اینکه انجام اين کار برام خوب یا بده،  ف.ال گرفتم درست گفت و نتیجش رو هم دیدم گفتم بگم به اونایی که نیاز دارن

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1993164395

شاید اینور سال مشکلت حل نشه، احتمال آشتی کردنه ۵۰ ۵۰ افتاده، آشتی کردنه میتونه باشه برات و خیلی شدنی ...

گلم یه خانوم دیگه هم هست با همین مشخصات کاملا و اونم همینطور با اونم نیت اشتی دارم ، اون چی؟

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا همچین سوالی ندارمیعنی نشدنیه؟

اون خانم خیلی تمایل نداره با شما ارتباط داشته باشه متاسفانه حالا چه جایگاهی داره یا چیزی که هست از نظر شغلی، کاری، ... یا هر چی که میتونه باشه بالاتر خودشو میبینه امیدوارم که ناراحت نشی. 

دو فا.ل اولش رایگانه و هر هفته دو تا فا.ل رایگان میده به نظرم شما از نمک استفاده کنی نتیجه بهتری میگیری ، چند سوال پشت سرهم همرا با علامت سؤالش بنویس جواب میده و واقعیه

گلم یه خانوم دیگه هم هست با همین مشخصات کاملا و اونم همینطور با اونم نیت اشتی دارم ، اون چی؟

اگه خانم دیگه‌ای رو که مدنظر داری بله آشتی کردن داری ولی عجله نکن در رابطه با مسئله‌ی کاری میخوای صحبت کنی؟ 

اون خانم خیلی تمایل نداره با شما ارتباط داشته باشه متاسفانه حالا چه جایگاهی داره یا چیزی که هست از ن ...

ممنونم عزیزم😔 واست صلوات میفرستم

یعنی من با ذکر و سوره هم نمیتونم به سمت خودم بکشونمش؟ بخاطر کینشه ازم یا فقط بالاتر میبینه خودشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

اگه خانم دیگه‌ای رو که مدنظر داری بله آشتی کردن داری ولی عجله نکن در رابطه با مسئله‌ی کاری میخوای صح ...

بله دو نفر هستن 

نه هیچ مسئله ای نیست کلا میخوام اشتی کنم

مثلا تا چند وقت دیگه؟؟ یعنی خودش پیشقدم میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما به صلاحت نیست

اخه چیز بزرگی نیست که به صلاح باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله دو نفر هستن نه هیچ مسئله ای نیست کلا میخوام اشتی کنممثلا تا چند وقت دیگه؟؟ یعنی خودش پیشقدم میشه ...

کلا آخریه که چک میکنم، فعلا صبر افتاده احتمالش هست خانم دومیه بله پیش قدم بشه. صدقه رد بشه

کلا آخریه که چک میکنم، فعلا صبر افتاده احتمالش هست خانم دومیه بله پیش قدم بشه. صدقه رد بشه

حس خانم دومیه نسب به من چیه؟

حس میکنم کمی دلتنگمه ، بعد یلحظه دیدم به ینفر که کنارش بود من  رو اشاره داد چند وقت پیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40