گفت که یکم امروزی باش من اهل آرایش کردن نیستم بیشتر پولم رو کتاب میخرم کتابخونه بزرگ دارم پادکست گوش میدم روی توسعه فردی خودم کار میکنم . سه ساله کار خودمو راه اندازی کردم.باحجابم به خاطر همین نمیتونم همه چیز بپوشم ولی لباس های شیک میخرم فقط مثلا شلوار مام یا مانتو کوتاه نمیپوشم ..حالا از دیشب فکرم درگیره که امروزی بودن تو چیه واقعا ؟؟ راست گفته ؟
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕 چِقَد بَده خدايى كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى تيريپ خَلسه و كُمايى تو مَنى مَن شُمايى دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آفرین بهت منم یک مدت این کارا رو کردم. تمام پولم به کتاب می رفت الان روزی میلیاردها مرتبه خدا رو شکر میکنم. شما نتیجه این کاره تونو 5 سال بعد می بینید. هم غم میره. هم پولتون زیاد میشه
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا