2777
2789
عنوان

دیشب خواهرم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت جهان سومیه با احترام کوته بیننزن در کنار به خود رسیدن باید به روح و ذهنشم برسه کتاب بخونهاما ...

همون دیگه میگه برو لیزر کن موهاتو کراتین کن ابرو فلان کن من دوست ندارم 

آفرین بهت منم یک مدت این کارا رو کردم. تمام پولم به کتاب می رفت الان روزی میلیاردها مرتبه خدا رو شکر ...

چندین ساله روش زندگی من اینه از اول اهل  لباس آنچنان نبودم همیشه ساده و مرتب بودم 

خب اینا خیلی خوبن کراتین ک پیرایش ابرو و لیزر که اغراق آمیز و زشت نیست حتما انجام بده خودتم حس تمیزی ...

آخه یه بار کراتین کردم خیلییییی اذیت شدم پشیمون شدم صورتم و بدنم همیشه تمیز و اصلاح شده هست ،

چندین ساله روش زندگی من اینه از اول اهل لباس آنچنان نبودم همیشه ساده و مرتب بودم

بله. مولانا هم می گه این جسم فانیه زیاد بهش خرج نکن. مهم هوشیاری و آگاهی و روحته که جاودانه  روی اون سرمایه گذاری کن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خواهرش یه کلام گفت یکم امروزی باش شاید منظور اونم همین حرفای شما بود ولی شما بیچاره رو خارش کردی😆

خواهرش اگ منظور منو داشت نمیگفت بهش امروزی باش درحالی که استارتر امروزیه و اهل مطالعه اون امروزی بودن طور دیگ معنا میکنه

.✿.