شوهرم ۳۲ سالشه من ۲۴ سالمه
به شدت آدم حساس و شکاکیه و میخواد خیلی سنجیده باهاش حرف بزنی ممکنه من یه حرف خیلی عادی باهاش بزنم ولی اون یه چیز منفی از توش در بیاره و شکاکیش و بد دلیش باعث بشه دهن کجی کنه یا هر چیزی
برای مثال یکی از رفتاراشو میگم که متوجه بشید دیدش چجوریه
داشتیم نگاه فیلم عروسیمون میکردیم یه دختری اومد جلو دوربین بخدا من اسم دختره رو نمیدونستم فقط میدونستم زن فلانیه،فلانی هم داداش زن عموی خودش بود
گفتم نگاه زن رضا دوبار بهش گفتم یه بلبشویی دراورد که تو چرا اسم رضا رو میگی چطور اینقد راحت شدی که اینجوری اسمشو میگی درصورتیکه بخدا من تا حالا اون شخص رو از نزدیک ندیدم فقط تو همون فیلم عروسی زنشو دیدم زنشو میشناختم قیافه ای
اینقد بهم فحش داد فحشای بد و بهم گفت تو پاک نیستی هرزی و ....
حالا علاوه بر اینا الکی پولارو خرج چیزای الکی میکنه
چیزایی که اصلا زشتن و از دید خودش قشنگن و مثلا کاغذ دیواری میخره میگه خودم میچسبونمش خودش هم خو کارش اصلا این نیست و این کار خودش یه اصولی داره میاد خودش میزنش به دیوار کثیف کثیف اصلا دیوارو میزنه خراب میکنه
و واقعا این حرکتاش ک مثلا فکر میکنه خودش بلده همه کارو و هیچ کاری رو هم بلد نیست فقط میزنه خرابتر میکنه رو مخمه
هزارتومن پس انداز نمیکنه هزارتومن
یه بدهی داریم طرف رفته شکایتش کرده اصلا پیگیری نمیکنه با اینکه ۳بار تا الان دادگاه براش نامه داده اصلا پیگیری نمیکنه فقط میگه اگ زمانی ازم پرسیدن چرا پیگیری نکردی میگم پیامک ندیدم
و منو مسئول تمام بدبختیاش میدونه
مصرف هم داره ولی خوب خیلی به روش نمیارم که آره من کاملا خبر دارم
و فک میکنه من چیزی نمیدونم ولی مطئنم
یکی دوبار هم رک بهش گفتم