2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم همونو گرفتم ولی تب بدن درد سردرد داشتم دوبر رفتم درمانگاه سنگین بود برام  بعد یک هفته هنوز انتی بیوتیک میخورم وسینم خس خس میکنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بلا از بچه ها بدور باشه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اصلاح میکنم..

خیلیییییی‌سخت بود انگار یه نفر نشسته بود رو قفسه سینم و گلومو فشار میداد . نمیتونستم دراز بکشم . شبا نشسته میخوابیدم. اما خوب می‌شییییییید نگران نباشید و نترسید. 

وای من دخترم‌۱سال و ده ماهشه دیشب نصف شب خیلی بالا اورد از استرس خوابم نمیبره نکنه ویروس جدیدست

انشاالله که مشکل خاصی نباشه علائم دیگه ای نداره؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

نمیدونم ویروس جدید بود گرفتم یا سرماخوردگی 

سوزش گلو داشتم بعد آبریزش بینی گلوم و قفسه سینم عفونت کرده بود با دارو هم خوب نشدم سرفه شدید  یک هفته طول کشید 

الانم کامل خوب نشدم 

خیلییی سخته خیلی مخصوصا باردارم باشی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭