2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رو مخیه ولی دلم میخواد رفتارمو باهاش بهتر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست
مشاوره نرفتی با خانواده اش درمیون بذار البت اگ نخاله نیستند

گاهی به مادرش میگم بعضی رفتاراشو میگه پدرشم همینجوری بود الان خوب شده وگرنه ۱۰ سال اول زندگیمون بدتر بود 

پدرش هم انگار این‌رفتارای شکاکی و بد دلی رو داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شل و ول نیستم بخدا بخدا قسم بدون اون حتی تو خیابون هم نمیرم یعنی جرات نمیکنم که با دوستام برم هیچ ...

همین کارارو میکنی فک میکنه کی هست.... قشنگم برو بعدم بگو مگ من زندانیتم..... بچه هم نیار ازش

همین کارارو میکنی فک میکنه کی هست.... قشنگم برو بعدم بگو مگ من زندانیتم..... بچه هم نیار ازش

اگ بفهمه با دوستام در ارتباطم واویلا میشه 

مثلا اگ بگم دوستم میخواد بیا خونه رک نمیگه نه بهم میگه حالا بعدا به خوبی هم بهم میگه 

یا میگه بذار خودم بیام باشه 

منظوزش این نیست خودش بیاد پیشش بشینه ها 

منظورش اینه من تو یکی از اتاقا باشم

گاهی به مادرش میگم بعضی رفتاراشو میگه پدرشم همینجوری بود الان خوب شده وگرنه ۱۰ سال اول زندگیمون بدتر ...

درست گلم ب ۱۴۸۰ بزنگ مشاوره بگیر ببین چی میگن انشالله ک درست بشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بگو خب شاید بخواد از خودش حرف بزنه .... اتفاقا بهش بگو من در ارتباطم

میگم دهن کجی میکنه اگ بگم 

مثلا اگ بفهمه هر چیزی بگم میگه چیه تحت تاثیر دوستاتی دوستات باعث شدن مشکلاتمون زیاد بشه 

اصلا اینقد ذهنش خرابه 

با هیچکس در ارتباط نیستیم

نه خودش نه من 

نه دوستی نه چیزی نه مهمونی نه هیچ اگ مثلا بگم پسر عموت و خانمش و بچه هاشو دعوت کنیم که دور هم باشیم چون ممکنه بهم بگه تو چرا میگی پسر عموم و با خودش فکر کنه چیزی بینمونه 

بخاطر همین دیگه نمیگم و بیخیال میشم 

و کلا میترسم چون هر لحظه ممکنه بگه یچیزی بینتونه

ب این موضوع باید مقابله کنی وگرنه افسرده میشی

فایده نداره 

قبلا دوتایی میرفتیم مسافرت حداقل ولی از وقتی که این بدهی رو داره و طرف رفته شکایتش کرده دیگه هیچ جا نرفتیم الان یکساله چون احمق میگه تو فکرشم ولی دروغ میگه چون اگ بفکر بود پیگیر شکایت میشد و بدهی طرف رو میداد حتی بهش گفتم طلااامو میفروشم پول مردمو بده میگه نه نمیخوام پول بهش بدم میخواد الکی ازم پول بگیره و نمیره دادگاه هم 

دیگه چپیده تو خونه وقتی سرکار نیست

منم دیگه ور دلش 

نهایت یه پیاده روی بریم که اونم اگ یکی از کنارمون رد بشه من سرم پایین نباشه میگه چته نگاه پسرامیکنی و واقعا حرفای بدی میزنه 

که اونم پیش خودم میگم کاش نیومده بودم 

همونجا میگه نگا ب پسرا کردی بگو رفتارای تو باعث میشه ازت دلزده شم و دور شم

نمیتوم اینجوری بگم که 

فقط بهش میگم میدونی منظور این حرفت یعنی چی مگه من با تو نیستم چرا باید نگاه کسی بکنم ولی خوب مگه میفهمه بدتر میکنه