2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد خواهش میکنم🙏🏻فقط یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 131 پست
متولد دی ای؟17 یا 18 سالته ظاهری مثلا تو لباسات رنگ روشن داری موها ابرو ها و چشمات تیرست

دقیقا.میشه کمکم کیند تورو خدا من با یکی داخل همین سایت آشنا شدم اسمش رضا هستش پسر خوبیه ولی من میدونم که به درد هم نمی خوریم وبهم نمیرسیم از اون ور هم عذاب وجدان دارم که بدون اجازه پدرومادرم وارد این سایت شدم از اون ور هم عذاب وجدان دارم که احساس میکنم که دارم با احساسات رضا بازی میکنم. دلم می خواد برم.عذاب وجدان دارم تورو خدا کمکم کنید خواهش میکنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا.میشه کمکم کیند تورو خدا من با یکی داخل همین سایت آشنا شدم اسمش رضا هستش پسر خوبیه ولی من میدون ...

چیزایی که گفتم درست بود؟

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

چشم و ابرو مشکی هسی ؟ بر میگرده

محمد نامزدم امشب زنگ میزنه؟قرار بوده بزنگه

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

دقیقا.میشه کمکم کیند تورو خدا من با یکی داخل همین سایت آشنا شدم اسمش رضا هستش پسر خوبیه ولی من میدون ...

دلت میخواد وختش باهات بگذره کلا ی جورایی معتاد شدی
ولی اشتباهه
خیلیم اشتباهه فقط وقت و زندگیتو هدر میدی
حس میکنم پدر مادرتم سختگیرن یا اینکه قراره به گا بری
خلاصه عاقبت خوشی برات حس نمیکنم ادامه بدی اتفاق بدی میوفته حالا یا خودت از لحاظ روانی و روحی بهم میریزی یا ابروت میره در کل اشتباهه محضه
چن روز خودتو مجبور کن که جواب ندی و نیای
لغو دوستیم بزن براش و بیخیال شو
رک گفتم بهت باید چیکار کنی
باقیشو خودت میدونی دیگ.
خود دانی

من داغونم وترد رابطه مخرب شذم ؟ممکنه دلشپ بذست بیارم ووابستش کنم ؟تا کی یاهمیم؟

بله و خیر تنها کسی که وابستس این وسط شمایید
نهایتا یک ماه
ولتون میکنه

دلت میخواد وختش باهات بگذره کلا ی جورایی معتاد شدیولی اشتباههخیلیم اشتباهه فقط وقت و زندگیتو هدر مید ...

یعنی اگه همه رو لغو دوستی بزنم.دیگه خوب میشم.دیگه ابروم نمیره.به خدا الان استرس دارم تورو خدا کمکم کنید

بله میزنه تا دو ساعت دیگ

مرسی عزیزم 

خودم زنگ نزنم تا اون بزنه؟ 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

دبدار داریم؟به خواسته لش تن میدم؟

دیدار بله خواستش به خودتون بستگی داره در کل جواب بله به خواسته اش بهتون اسیب خواهد زد اما در کل تصمیم نهاییو شما میگیرید من که نمیتونم بگم شما چه اراده ای میخواید و بکنید و کودومو انتخاب میکنید فقط میدونم صدای فالش داره و پر از انرژی منفی هست این سوالتون در حال حاضر