2777
2789
عنوان

خانما بیاین🫠همسر سابقش

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 141 پست
همیشه هم اینجوری نیست منم همسرم تو عقد طلاق گرفته اینقدر ک من از زن قبلیش حرف میزنم اون نمیگه کلا فر ...

واااییی نگین خواهشا 

یه وقت خدایی نکرده هوایی نشن

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند روز دوست بودن و چند ماه عقد ولی باهم رابطه جنسی داشتن چون بکارت نداشته خانم .عروسی نکرده بودن.طو ...

شما تصور می کنید؟

من حالم از تصورش بهم میخوره۰😭😭😭😭

یکی از اطرافیان همسرم هی میومد بهم میگفت 

ببین همسرت اینو براش خرید ببین بردتش آتلیه ببین فلان لباس تنش بود🥲😭

همش تصور می‌کنم

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

خودت مجرد بودی ؟

اره

عکسشو میزاری ؟خیلی کنجکاو شدم

بزارم؟ شناسایی نشم

شما تصور می کنید؟من حالم از تصورش بهم میخوره۰😭😭😭😭یکی از اطرافیان همسرم هی میومد بهم میگفت ببین ه ...

عزیزم من رفتم روان پزشک مجبور شدم دارو استفاده کنم اینقدر که فکر و تصور میکردم و میکنم هنوز 

من خیلی حساس و حسود نسبت به همسرم هستم 

دیوونه شدم رسما 

برای همین میگم بزرگ ترین اشتباهم ازدواج با مطلقه بود 

البته همسرم همیشه از اون خانم بد گفته حتی تا حالا اسمشو پیش من نیاورده همیشه با فحش صداش کرده 

چند باری تو دعوا ها مقایسه کرده ولی مثلا گفته توهم مثل اون بدی فلانی.

بار ها من کنجکاو شدم و ازش در مورد اون خانم پرسیدم و به زور جواب داده 

البته میدونی مشکل از سمت منه که حساسم وگرنه همسرم عاشق من شد عقد کردیم و اون زن هم یکم کرم ریخت ولی موفق نشد

من پیگیری کردم، بعد همسرم کسی وارد نشدهچقدر شما خوب مواجه شدید با این مسئله... افرین❤️البته همسرتونم ...

در کل خیلی حساس نشو اگر حتی اون خانم منظورش به همسر شما باشه دیگه کاری از دستش بر نمیاد 

همسرتون الان جزو اموال شماست نه اون😁

و سعی کن زیاد چیزی به روی همسرتونم نیارید چون اونم گذشته ای داره بلاخره شما بابد گذشته اش رو قبول کنید یه بخش  کوچکی از ذهنش تو اون گذشته میمونه شاید ۲ درصد از ذهنش اونجاست و نمیشه راحت رها کنه شما اگه بهش یاداوری کنید گذشته رو بیشتر ذهنش درگیر اون خانم میشه

اره من راحت کنار اومدم چونکه قبل ازدواج خوب فکرامو کردم و قبول کردم که همسرم چنین گذشته ای داشته 

و همسر منم مثل شما خیلی مذهبیه پس بهش اعتماد دارم 

بله خیلی میخواسته و طلاق از طرف خانم بودهشخصیت اون خانم رو میگین؟ مغزوره و مستقله و شاده و سر زبون د ...

اون خانم نمیشه گفت با گذاشتن این پروفایلت پشیمون شده شاید همین جوری می ذاره.

و طبق شخصیت شوهرت که میگی کینه ای هست و فراموش نمی کنه اما انگار از این خانم کینه نداره.

ببین به اون زن فکر نکن پشیمون شده باشه هم اگه شوهرت نخواد هیچ اتفاقی نیفته مهم فقط و فقط خود شوهرت هست.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......