منم همسرم یک بار توی عقد جدا شده
و دلیل جدایشون برا من خیلی مبهم بود فقط میگفتن دختره پشیمون شده و گفته من نمیخوام ازدواج کنم درحالی که ازدواج هم زورکی نبوده (سنتی بوده)
ولی من حساسیت نشون ندادم چون همه جوره همسرمو قبول داشتم
اون خانم رو هم حتی علاقه نشون ندادم برم ببینم چه شکلیه اما از همسرم شنیدم تا چند وقت پیش مجرد بود همچنان بعد تقریبا ده سال ظاهرا جدیدا نامزد کرده (دورا دور اشنایی با خانواده همسرم دارن فامیل نیستن فقط اشنای دور) همسر من هم هیچ وقت از بدی اون خانم نگفته فقط گاهی اون اوایل دوست داشتم دلیل طلاق رو بدون خیلی با احترام راجبش حرف میزد نشنیدم حرف بدی بزنه راجبش فقط میگفت طبق گفته خودش امادگی ازدواج نداشته
و اینم بگم من سعی نمیکردم به همسرم سرکوفت بزنم که تجربه ناموفق داری اصلا بهش یاداوری نکن گذشته رو خودمم ذهنمو درگیر نمیکردم و اهمیت نمیدادم حتی گاهی همسرم میومد میگفت مثلا خاله اون خانم رو دیدم جایی و یه جوری باهام برخورد کرد یا به بار گفت دیدم اون دختره رو نامزد کرده انگار من فقط گوش میدادم بدون قضاوت و حرفی یا اینکه خودمو حساس نشون بدم چون بلاخره اون یه بخش از گدشته اش بوده شاید اگر منم نامزدی نا موفق داشتم ذهنم اون سمت بود از این جهت که ببینم ازدواج کرد یا چی شد زندگیش ولی به این معنی نیست که هنوز علاقه خاصی باشه بینشون فقط کنجکاوی یا چنین حسی
بنظرم حساسید شما
این خانم ممکنه وارد یه رابطه جدید شده باشه و درمورد اون رابطه اینطور پروفایل بزاره
لزوما همسر شما تنها شخصی نیست که وارد زندگیش شده بعد این همه سال