2777
2789
عنوان

خانما بیاین🫠همسر سابقش

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 141 پست
رقیب شما نیس اینو باید درک کنی شما رقیبشین

یعنی اون هست و من باید رقابت کنم؟ یا برعکس؟

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی جونم با خوندن پست هات و تاپیک هات حس کردم داری زندگی منو تعریف می‌کنی 

چقدر شبیه به هم هستیم و منم دقیقا دارم این روزا رو میگذرونم 

میگم بزرگ ترین اشتباهم ازدواج با مطلقه بود 

البته من بعد ۵سال ازدواج کردم و فکر میکردم اون خانم گورشو گم کرده ولی بعد ازدواج مون حضورش همه جا پر رنگ شد 

اسی جونم با خوندن پست هات و تاپیک هات حس کردم داری زندگی منو تعریف می‌کنی چقدر شبیه به هم هستیم و من ...

چجوری پررنگ شد؟

عروسی کرده بودن؟

شما چیکار کردین؟

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

لینک عکسhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۵_۱۲۵۹۰۲_gallery_5any.jpg

عزیزم ایشون معلم پرورشی هستن و خیلی طبیعی هست که این مطالب رو استوری کنن چون برا دبیرستانیا جنبه تربیتی داره در ضمن اگه شما جرقه تفکر مجدد رو برا همسرت روشن نکنی خیالت راحت همسرت هم ذهنش رو درگیر این خانم نمیکنه چون اینجور که پیدا هست این خانم خیلی با اصالت و با شخصیته و بعید میدونم با مرد متأهل بخواد ارتباط برقرار کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

منم همسرم یک بار توی عقد جدا شده

و دلیل جدایشون برا من خیلی مبهم بود فقط میگفتن دختره پشیمون شده  و گفته من نمیخوام ازدواج کنم درحالی که ازدواج هم زورکی نبوده (سنتی بوده)

ولی من حساسیت نشون ندادم چون همه جوره همسرمو قبول داشتم 

اون خانم رو هم حتی علاقه نشون ندادم برم ببینم چه شکلیه اما از همسرم شنیدم تا چند وقت پیش مجرد بود همچنان بعد تقریبا ده سال ظاهرا جدیدا نامزد کرده (دورا دور اشنایی با خانواده همسرم دارن فامیل نیستن فقط اشنای دور) همسر من هم هیچ وقت از بدی اون خانم نگفته فقط گاهی اون اوایل دوست داشتم دلیل طلاق رو بدون خیلی با احترام راجبش حرف میزد نشنیدم حرف بدی بزنه راجبش فقط میگفت طبق گفته خودش امادگی ازدواج نداشته 

و اینم بگم من سعی نمیکردم به همسرم سرکوفت بزنم که تجربه ناموفق داری اصلا بهش یاداوری نکن گذشته رو خودمم ذهنمو درگیر نمیکردم و اهمیت نمیدادم حتی گاهی همسرم میومد میگفت مثلا خاله اون خانم رو دیدم جایی و یه جوری باهام برخورد کرد یا به بار گفت دیدم اون دختره رو نامزد کرده انگار من فقط گوش میدادم بدون قضاوت و حرفی یا اینکه خودمو حساس نشون بدم چون بلاخره اون یه بخش از گدشته اش بوده شاید اگر منم نامزدی نا موفق داشتم ذهنم اون سمت بود از این جهت که ببینم ازدواج کرد یا چی شد زندگیش ولی به این معنی نیست که هنوز علاقه خاصی باشه بینشون فقط کنجکاوی یا چنین حسی

بنظرم  حساسید شما 

این خانم ممکنه وارد یه رابطه جدید شده باشه و درمورد اون رابطه اینطور پروفایل بزاره 

لزوما همسر شما تنها شخصی نیست که وارد زندگیش شده بعد این همه سال

چی بگم والا.واقعا به نظرم اشتباهه ازدواج فرد مجرد با مطلقه

همیشه هم اینجوری نیست منم همسرم تو عقد طلاق گرفته اینقدر ک من از زن قبلیش حرف میزنم اون نمیگه کلا فراموشش کرده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

عزیزم ایشون معلم پرورشی هستن و خیلی طبیعی هست که این مطالب رو استوری کنن چون برا دبیرستانیا جنبه ترب ...

یه جوری حرف زدین انگار میشناسینش... ترسیدم🫠🤭🥲

نه معلم پرورشی یه مدرسه دبستان دخترانه هستش

عزیزم ایشون معلم پرورشی هستن و خیلی طبیعی هست که این مطالب رو استوری کنن چون برا دبیرستانیا جنبه ترب ...

شیطون که بیاد وسط 

دین و ایمان و اصالت و... میره 

همسرتون تو فکرش هنوز شما و ایشونو با هم مقایسه میکنهدردناکه واقعاعکسشو میذاری؟

بزارم؟ آخه تو یه مدرسه ی خیلی معروف کار میکنه 

شناسایی نشم؟

چجوری پررنگ شد؟عروسی کرده بودن؟شما چیکار کردین؟

چند روز دوست بودن و چند ماه عقد ولی باهم رابطه جنسی داشتن چون بکارت نداشته خانم .عروسی نکرده بودن.

طولانیه عزیزم خواستی درخواست بده خصوصی بگم 

منم همسرم یک بار توی عقد جدا شدهو دلیل جدایشون برا من خیلی مبهم بود فقط میگفتن دختره پشیمون شده و گ ...

من پیگیری کردم، بعد همسرم کسی وارد نشده

چقدر شما خوب مواجه شدید با این مسئله... افرین❤️

البته همسرتونم فکر کنم مثل همسر من نیست