2777
2789

دیروز شوهرم برام ۵ تا النگو گرفت ولی به دستم تنگه بااینکه شماره ۳ گرفته بازم تنگه تا مچ دستم اومده اصلا راحت نیستم سایز دستم ۴ بوده ،امروز اگه برم عوض کنم خیلی ضرر میکنم هیچ راهی نیس کمتر رد بندازه و اذیت نشم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خب چیکار داری دیگه مددنیست کسی النگو نمیندازه که اونم زیاد بزار باشه اگر یکم طلا اومد پایین تر برو عوض کن فعلا نمیخواد بنداری دستت حتما که

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه با انصاف باشه برات عوض می‌کنه بدون کم کردن برو بپرس ببین چی میگه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
لاغرشو

نمیشه لامصب دستمم تپله خیلی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

مگه خیلی مج ت درشته سایز ۳ که خیلی بزرگه

اره لامصب دستم خیلی تپله کلا خودمم تپلم 

اگه بتونی درشون بیاری احتمالا عوض میکنن، برای مامان من اینکارو کردن چون مامانم دید النگوها محکم نیستن فوری دارن خم میشن

طلافروشه هم گفت درستش میکنم آبکاری میکنم دوباره میذارم ویترین

ولی اگه قیچی‌شون کنی طلای دست دو محسوب میشن

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁

با چسب پنج سانتی دو دور کامل دستتو بچسبون وازلین یا نرم کننده بریز رو چسب ی جوراب رد کن میره صد در صد جوراب نارک باشه نیست ی پلاستیک جون دار ن فلزر یکم درد داره ولی بالاخره میره

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره