2777
2789
عنوان

سلام به همه دیشب زن داداشم میخواست بیاد خونمون راهش ندادم میگم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر بخاطر فضولی داره میاد ....

کار اشتباهی کردی به هرحال اینجور رفتار باعث میشه داداشتون بازهم باهاش بحث و دعوا داشته باشه و دلخور باشه .گاهی بخاطر برادرتون کوتاه بیاین ....

البته به برادرت دلیلت را توضیح بده بگو اول اینکه خوب فهمیدم جهت کنجکاوی میخوادبیاد ،ترسیدم گفتم نکنه بخواد فیلم عروسی را ببینه  اون روز امادگی نداشتم و شوهرمم امادگی نداشت  و وسیله پذیرایی هم نداشتیم حالا سر فرصت یه روز دعوتتون میکنم قدمتون به چشمم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حق کاملا با شماست . ب نظرم برادرت باید متوجه ش کنه که درست اینه ایشون شما رو پاگشا کنه .

منم داداشم گفتم تو باید بزرگی کنی و منو دعوت کنی خونت نه اینکه هنوز این خانم داماد ما رو ندید بگه من فردا میام خونتون ناهار خجالتم چیز خوبیه پرو

آخه میخواد بیاد وسیله بیبنه به نیت من نیست میخواد بیبنه چی کم چی زیاد حتی اون موقعه که فهمید لزدواج ...

خب بازم زشته بنظرم راه ندید 

فقط اومد ب حرفاش زیاد توجه نکن 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

درضمن اون اگ آدم حسابی بود و قصد آشتی داشت باید تازه عروس رو دعوت میکرد 

نه که خودشو دعوت کنه برا ناهار

دوستان مشاوره بیخود ندین

مهربونی عالیه ولی قرار نیس بذاریم کسی احمق فرض‌مون کنه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مطمعن باش بیاد اولین چیز میگه فیلم عروسی‌تو بذار

و وقتی داداشتو توفیلم ببینه دعوارو شروع میکنه 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دلت فتنه میخاد؟؟؟؟بزار بیاد....

دلم‌فتنه نمیخواددفتنه رو اون به پا کرد خودتو بزار جای من اجازه نداد داداشم تو مراسم های من شرکتت کنه اگر یواشکی نمیومد چی آبروی منو به خودش مثلا برده کارش زشت نیست حتی ی تبریک ازدواج به من نگفت

منم داداشم گفتم تو باید بزرگی کنی و منو دعوت کنی خونت نه اینکه هنوز این خانم داماد ما رو ندید بگه من ...

آره درسته . اگه شخصیت داشته باشه شما رو دعوت میکنه . این ک بخواد بعد همه اینها یدفعه بیاد خونه ت خودش توهین آمیز تره . حداقل دو باری خونه پدرت همون ببینید ی بارم پاگشا کنه بعد تازه اونم شما باید دعوت کنی

.

بیشتر بخاطر فضولی داره میاد ....کار اشتباهی کردی به هرحال اینجور رفتار باعث میشه داداشتون بازهم باها ...

من همین جوری گفتم من خسته شدم هر کی از هر جا عقده داره سر من باید تلافی کنه بعد من‌تا حالا دیدم اول عروس داماد پاگشا میکنن نه بعضی ها خودشون دعوت ناهار خونه کسی انگار خونه مامانش میخواد بیاد من زانو درد هم دارم با کلی مشکلات ساعت ۱۲ شب میگه مخوام فردا بیام ناهار خونتون