من خواهر اولم ی دعوا مفصل کرد با زن داداشم قطع رابطه شد بعد من ازدواج کردم برای اینکه از ما انتقام بگیره اجازه نداد داداشم تو هیج کدوم مراسم های من شرکتت کنه ولی داداشم بدون که اون خبر بشه آمد خلاصه میخوام بگم زن داداشم با خواهرم مشکل چرا سر من خودشو خالی کرد حالا آشتی کردن دیشب گفت مخوام بیام خونتون واسه ناهار حتی یک بار هم شوهرم ندیده بعد میخواد خودشو دعوت کنه ناهار خونه من ازش ناراحت شدم حداقل نمیکنه؟ منو تا ت کنه رستوران از دلم در بیاره نداشت داداشم تو مراسم ها باشه تو بله بورنم نبود بقیه هم یواشکی اند منم کلی استرس داشتم نکنه بفهمهحالا پرو پرو میخواد ناهار بیاد خونه من بعد دو سال عروسی من
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
اابابدا راش نده حالا چی گفتی بهش؟؟اگر قصدش داشتی کردن بود باید محترمانه دعوتت میکرد و کادو هم میداد..این ادم فردا میره جلو خانواده شوهرت ابرو نمیزاره برات من حدسم اینه میخواست بگه فیلم عروسیست رو بزار ببینیم
آخه میخواد بیاد وسیله بیبنه به نیت من نیست میخواد بیبنه چی کم چی زیاد حتی اون موقعه که فهمید لزدواج کردم داداشم گفت عکس سرویس طلا تو بده با حلقه هاتون بیبنه میخواد بیبنه مال من سنگینه یا اون