2777
2789
عنوان

سلام به همه دیشب زن داداشم میخواست بیاد خونمون راهش ندادم میگم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 49 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حالا گذشته ینی میخاین تا آخر عمر قهر باشین

آخه چرا باید من جواب کار اشتباه کار کسی دیگه پس بدم من باهاش حرف زدم گفتم کار خواهرم اشتباه بوده حق با اونه ولی فک نمیکردم با من بد رفتاری ‌کنه

دوسالللللل

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بدون اینکه خودتو درگیر کنی بگو ببخشید جایی هستیم خونه نیستیم

چند بار اینجوری بپیچونیش میفهمه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اره دقیقا هدفش همینه همچین آدمی آرش ندادم

اابابدا راش نده حالا چی گفتی بهش؟؟اگر قصدش داشتی کردن بود باید محترمانه دعوتت میکرد و کادو هم میداد..این ادم فردا میره جلو خانواده شوهرت ابرو نمیزاره برات من حدسم اینه میخواست بگه فیلم عروسیست رو بزار ببینیم

بزار بیاد دیگه اشتی کردین خرابش نکن

آخه میخواد بیاد وسیله بیبنه به نیت من نیست میخواد بیبنه چی کم چی زیاد حتی اون موقعه که فهمید لزدواج کردم داداشم گفت عکس سرویس طلا تو بده با حلقه هاتون بیبنه میخواد بیبنه مال من سنگینه یا اون