اره دیگه کاغذ دیواری کل خونه اصن قشنگنیس ققط یکی دوتا دیوارو میزنن
خب یه طرف ساده یه طرف طرح دار میزنن
اینطوری خیلی بی سلیقه میشه
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
من اینجا اولین باره میبینم چرا مال ما نمیشه خالم اینا نزدیک 15ساله کاغذ زدن بگو سر سوزن اصلا بلند نش ...
نه همه اش بلند شه نه
اما زیر باد می کرد و یه گوشه هایی بلند میشد
خلاصه دوست نداشتم رنگش هم بی تاثیر نبود
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نم بخاطر کاغذ نبوده . چسب داره دیگه اب بهش بخوره بلند میشه.رنگم بود زرد میشدحالا من اونقد کاغذ دوست ...
یادمه گرون ترین و با کیفیت ترین رو سفارش دادم اون زمان
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
شما کاغذ دیواری درجه سه جار زدیدرجه یک خیلی زیباست
خیر
اون زمان گرون ترین و با کیقیت ترین رو انتخاب کردم
نه خونه دوستامون همه هس خیلی شیکه من که خوشم اومد من اصلن نمیبینم کسی کل خونشو کاغذ کنه اونم یکدست مال مادرمم تو هالش دوتا طرح مختلف زدن یکی پشت تی وی یکی بقیه جاها قسمت ورودیشم راهروعه متفاوته طراح داخلی اوردن براشون طراحی کرد
خیر اون زمان گرون ترین و با کیقیت ترین رو انتخاب کردم
ماهم چار سال پیش درجه یک زدیم.. اصللللا کنده نشده
و انگار نشستی دیوار رو نقاشی کشیدی
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
ماهم چار سال پیش درجه یک زدیم.. اصللللا کنده نشدهو انگار نشستی دیوار رو نقاشی کشیدی
خوبه
به دل خوش
مبارک باشه
نه خونه دوستامون همه هس خیلی شیکه من که خوشم اومد من اصلن نمیبینم کسی کل خونشو کاغذ کنه اونم یکدست م ...
ماهم طراح آوردیم دوتا طرح مختلف زدیم ولی خب نگفت کل خونه رو نکنید کاغذ چند تا طراح آوردیم تا یکی به دلم بشینه اتاق هاروهم کاغذ زدیم اینجوری نگفت چه میدونم از مد افتاد دوباره میکنیم بازسازی
ماهم طراح آوردیم دوتا طرح مختلف زدیم ولی خب نگفت کل خونه رو نکنید کاغذ چند تا طراح آوردیم تا یکی به ...
بیخیال بابا با مد بخوای پیش بری که زندکینمیشه کرد دوست من کنار غذاخوریشو راه راه زده پشت تی وی رو طرح دیگه بقیه همون رنگسفید قشنگ شده راه راه خیلی قشنگه مال مادرم یه دیوارش اصن معلوم نیس کاغذه رنگ دیواره خط نازککوچک توش داره دقت کنی میفمی کاغذه
بیخیال بابا با مد بخوای پیش بری که زندکینمیشه کرد دوست من کنار غذاخوریشو راه راه زده پشت تی وی رو ط ...
آره اونکه صد البته با مد پیش بریم باید دارو ندارمو بدم برا مد ولی برا ما طراح گفت پتینه طرح جدیده حتما پتینه بزن حتی اتاق ها من نذاشتم اتاق هارو ولی پذیرایی پتینه زدیم حالا دیگه مهم نیست رفت حالا ۱۰سال بعد