2777
2789

با یه پسره آشنا شدم تو اینستا ۲ ماه هم دیگه رو فالو داشتیم بعد ۲ ماه رفتیم همو دیدیم قضیه اوکی بود ولی تو چت اینا اصرار به ادامه دادن از طرف اون بود ولی وقتی همو دیدیم یکم سرد شد حالا من فکر میکنم شاید از لحاظ ظاهری زیاد خوشش نیومده خلاصه یکبار دیگه همو دیدیم بازم رفتارش اوکی بود ولی فیکس کردن دیدن و اینا از سمت من بود یجور اویزونش شده بودم انگار که با همین حرکات بلیط خودمو سوختم دیدم نمی صرفه چون من دختری بودم که واقعا برام مهم بود طرف بهم توجه کنه خلاصه یه روز گفت بیا ببینمت شب ساعت ۸ قرار داشتیم دیدم گفت کار برام پیش اومده نمیتونم بیام بعدش منم گفتم باشه از اون روز ۱۰ روز میگذره نه من پیام دادم نه اون فقط هم دیگه رو فالو داریم تو اینستا ...اگه خوشش نیومده چرا انفالو نمیکنه؟ استوری هم زیاد میزاره اینکه بگم یادش رفته انفالو کنه غیرممکنه ولی چرا این کارو نمیکنه؟(راستی رابطه هم داشتیم متاسفانه)

واضحه که دوستت نداره 

اشتباه کردی رابطه داشتی 🙂

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه اینکه تورو گذاشته رو نیمکت ذخیره، بیشتر مردها اینطوری هستن در هر صورت هر گلی بویی داره.

ولی از من به تو نصیحت اینقدر راحت وا نده، هم ممکنه بیماری بگیری هم روت هیچ حسابی نمیکنن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نه من چیزی نگفتم ...اره

خا بیخیالش عب نداره حالا اشتباهیه که انجام دادی کاریش نمیشه کرد خودت میگی حس اویزون بودن بهت دست داده اونم انگار همین حسو نسبت بهت داره من بودم تا اون چیزی نگفته چیزی نمیگفتم 

واسه اینکه تورو گذاشته رو نیمکت ذخیره، بیشتر مردها اینطوری هستن در هر صورت هر گلی بویی داره.ولی از م ...

بخدا قسم این سومین نفری بود که تو کل زندگیم باهاش رابطه داشتم اون میدونست من قبلا طلاق گرفتم برا همین میدونست دختر نیستم گفت بیا داشته باشیم یعنی کلا با شوهرم ۳ نفر شدن تا حالا 

بخدا قسم این سومین نفری بود که تو کل زندگیم باهاش رابطه داشتم اون میدونست من قبلا طلاق گرفتم برا همی ...

اشکالی نداره عزیزم من نگفتم کلا رابطه نداشته باش ولی دارم میگم بذار مطمئن بشی حداقل سه چهار ماه بگذره، بهترین مرد هم باشه پیشنهاد بده و تو قبول کنی با خودش میگه خوب این به همه همینطور راحت میده! 

نذار درباره ت اینطوری قضاوت بشه یکم محکم بگیر خودتو حفظ کن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot