2777
2789
عنوان

شوهرم اعتماد بنفسمو ازم میگیره با رفتاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
شماهم هی تو خونه از خودت تعریف کن اصلا ضعف نشون نده هی بگو فلانی گفته چقدر خوشگلی خوشتیپی و …

منم ی بار برگشتم گفتم اتفاقا همه دوستام جایی میرفتم از من نظر میخواستن گفتم فلان دوستم لباس عقدشو با من اومد خرید من براش انتخاب کردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به چنین ادمی اصلا اهمیت ندید مثل خودش رفتار کن اعتماد ب نفسشو بگیر اصلا کوتاه نیا هر چی گفت بگو از ن ...

منم جواب میدم دعوا میکنم میگم دست کن تو جیبت سینمو لیفت کنم تو بدت میاد خودت پول بده من که راضیم ولی این حس بد باهام میمونه ادمیم که همچیو مدام تکرار میکنم با خودم امروز موقع ظرف شستن هم گریه میکردم یه مادر پژمردم

اخه خیلی با غرور میگه واقعا بهم برمیخوره فقط ادعاش میشه خودشو خانوادش نمونه ان من ی مانتو باهاش رفته ...

از دست این مردا😑😑من ک نتونستم مقاومت کنم بخاطرش تیپمو عوض کردم ولی تو نکن

همسر من از سلیقه خانوادشم خوشش نمیاد 🤣🤣🤣میگه زنونه نپوش 

شماهم هی تو خونه از خودت تعریف کن اصلا ضعف نشون نده هی بگو فلانی گفته چقدر خوشگلی خوشتیپی و …

اتفاقا همون مانتویی که اینا میگفتن زشته ی بار رفته بودم باشگاه ی نفر بهم گفته بود مانتوت چقدر قشنگه کجا خریدی دقیقا بهش گفتم همینو. مامانش بهم میگفت این مانتوت زیاد قشنگ نیست همینو بهش گفتم گفتم همه میگن قشنگه.  🥴ی چیز خودشون خوششون نمیاد توام نباید بپوشی. از وقتی نه نه س گفته این مانتوت زشته اینم میگه 😐مامانش خیلی بی تاثیر نیست تو این رفتارش  چون از رور خواستگاری رفته بود به پسرش گفته بود لباس من قشنگ نبودع بعد گفته بثد تو براش لباس انتخاب کنی لباساش قشنگتر میشه اینم اومده بود بهم گفته بود

میفهممت بعضیا نفهمن نمیفهمن چی دارن میگن

وقتی میگمش جا معذرت خواهی میگه حرفای قبلا رو وسط نکش

یکبار زندگی میکنم و همون یکبار یه زندگی ریده مال نصیبم شد خداکنه فقط دخترم زودتر بزرگ بشه برم سرکار این مردو کمتر ببینم و فکرمو درگیر مسائل دیگه کنم لااقل

فقط بکوب تو سرش بگو وای همسایه گفت زنش چقد شوهرت مثلا کوتاهه یا دختر فلانی گفت شوهرت چاقه و...... ...

😂قدش کوتاهه واقعا. منم چند باری تکرار کردم حالا طوری که مچش نچومه. دیدم خیلی داره قلدری میکنه گفتم منم اعتماد بنفسشو خورد کنم.  ولی ذاتم مثل اون نیست دلم نمیاد یکیو از خودش زده کنم

بهم گفت منم گفتم از بس بهت گفتن خوش سلیقه باورت شده هوا برت داشته.گفتم دیگه تو لباس خریدنم ازت نظر ن ...

بگو تو شوهرمی و احترامت واجبه

ولی لطفا حد و حدودت رو نشکن

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

تازه لباس خواستگاریمو بعد دوسال پوشیده بودم خیلی بهم میومد نمیدونم مشکلش چی بود ننش گفته بود زشته  اینم سریی نظر ننشو تایید میکنه 

یادم باشه بهش بگم چند روز پیش خیلی تز لباسم تعریف کردن