2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 139 پست
بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭فک کردم منظورش اون چیزاسباور کن تا حالا اون اصطلاح رو نشنید ...

🥲🥲🥲 عیب نداره حالا ولی کلا غیرت مردی که دوستت داره رو تحریک نکن

اگه دوستت نداشت انقدر عصبی نمیشد 

هر چند واقعا حق نداشت تو رو بزنه نهایتا دعوات میکرد با هر چی 

آدم خوب دست بزن نداره عزیزم یارو بیاد منو بزنه کبودم کنهآخرش قربون صدقم بره یا برام حاروبرقی بکشهپس ...

اینا اصلا معنی شوهر خوبو نمیدونن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید برین مشاور هر چند که بنظرم این آدم درست بشو نیست خوبه که قبل از بچه دار شدن به این موضوع فکر کر ...

اره

برام خیلی مهمه که تو یه شرایط خوب و ایده ال بچم بزرگ شه

اگه قراره تو شرایط روحی خوبی بزرگ نشه

همون بهتر که کلا به دنیا نیاد

عزیزم تو دقیقا همسر منو تعریف کردی ،اصلا ویژگی های خوب و بدش رو که خوندم گفتم دقیقا همسر منه 

مسکل من فقط خسیس بودنشه ،و یکم حساس بودن مثلا یه حرف بد بزنم کفری میشه یا لباس بد بپوشم ،اوایل خیلی کتک کاری داشتیم چون من خوب نمیدونستم به چی حساسه ،اگه من اسمی از اون چیزا که حساسه نبرم صد سالم کتک نمیزنه،8 ساله ازدواج کردم و یه پسر 5 ساله دارم ،شوهر من اونقد پاکه که اگه زن لخت هم بزاری جلوش نگاهشم نمیکنه ،دقیقا ویژگی هایی که گفتی

ببین راه های اینکه جلوی این رفتارص بگیری چیه؟ سعی کن درستش کنی بلاخره آدمیزاد ی ویژگی بدی داره و خوب ...

اره درسته دقیقا همینه

ممنون بابت راهنماییت عزیزم❤️

اینکه توی سن پایین انقدر به فکر ساختن زندگیتان هست رو هم به خوبیاش اضافه کن

اره..در کل پسر خیلی خوبیه

اگه دست بزن هم نداشت خوب میشد

تقصیری نداره کلا تو شرایط بدی بزرگ شده

پدرش هم جلو بچه ها مادرشوهرم میزده و بهش پرخاش میکرده

برای عصبانیتش برید دکتر خودتم یاد بگیر عصبانیش نکنی و موقع عصبانیت سکوت کنی تا چند سال دیگه هم بچه د ...

اره

بهش گفتم یا بچه دار نمیشیم یا اگه هم بشیم زمانی بچه دار میشیم که از لحاظ مادی و از لحاظ روانی هردومون اوکی باشیم

شوهرت ویژگی های خوبی داره الکی جو جدایی نگیر نباید میزد ولی قبول کن حرف خیلی سنگینی زدی

خب من بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭

فک کردم منظورش اون چیزاس

باور کن تا حالا اون اصطلاح رو نشنیده بودم

برای همین خیلی ناراحت شدم منم گفتم اگه اینطوری بگم خوشت میاد یا نه

آجی جونم حرف شما خیلی زشت بود ؟؟؟اون گفت پولو میزنم ب اونجام یعنی هدر میدم شما گفتی از اونجام پول در ...

خب من بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭

فک کردم منظورش اون چیزاس

باور کن تا حالا اون اصطلاح رو نشنیده بودم

برای همین خیلی ناراحت شدم منم گفتم اگه اینطوری بگم خوشت میاد یا نه

آدم خوب دست بزن نداره عزیزم یارو بیاد منو بزنه کبودم کنهآخرش قربون صدقم بره یا برام حاروبرقی بکشهپس ...

عزیزم من نگفتم زدن کار خوبیه،بلاخره تو این وضعیت اقتصادی بیشترین فشار روی مرد خونست این خانوم هم باید رعایت کنه حرف بدی زدی که شوهرش واکنش نشون داده که طبیعیه.ما باید تا جایی که میتونیم راهنمایی کنیم متاسفانه بعضی ها تا میان مشکلات یکی دیگه رو میخونن زود میگن شوهرت آدم خوبی نیست طلاق بگیر ، طلاق بگیره بعدش چی؟ همه چی درست میشه؟بنظرتون واقعا مشکلش  انقد حاد که طلاق بگیره؟ 

چیزی که با حرف زدن حل میشه رو انقد پیچیده نکنیم بهتره.

واقعا نظرات رو که میخوندم خیلی تاسف خوردم که کتک خوردن زن یه چیز عادی شده براشون 

تازه کامنت یکی رو دیدم میگفت الان دستات باید تو گچ بود🚶‍♀️🚶‍♀️

استارتر حرف جالبی نزده ولی اونم حق نداره کوچیک ترین آسیبی بزنه.