2777
2789

دفعه بد بگید حواله پل (پرداخت لحظه ای) بزنند براتون سقفش 10 تومنه ولی همون لحظه میشینه به حساب

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال پایا رو بلد نیستید چطوریه ؟

چرخه پایا

11

13

16

به بعد میشینه به حسابتون

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
حتمی یا احتمالیه؟

قطعیه

ساعت 9 امروز برام زده میگم به یارو بگم ساعت 2بیاد میترسم برم پول نیاد ابروم بره

اینکه تاریخ موثر برای امروز زده باشه مهمه عزیزم

من میتونم امروز پول بزنم ولی تاریخ برداشت برای فردا بزنم براتون