2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه ی پنج سال

165 بازدید | 35 پست

سلام واقعا الان انقدر اعصابم داغونه که خدا میدونه یک پسر دارم پنج سالشه خیلی زرنگه همه چیو زود یاد میگیره خیلی باهوشه فقط یه مشکلی داره که جیششو نگه میداره از موقعی که میخواستم از پوشک بگیرمش تا به امروز روزی نبوده که شاهد نباشم که جیششو نگه میداره

وقتی که جیششو نمیگه پاهاشو به زمین میکوبه و بدو بدو میکنه دور خودش میچرخه بهش میگم مامان برو دسشویی با تشر میگه (نداااارم) و اگر مجبورش کنم و بگم( باااید بری)میره تو دسشویی همونجا وایمیسته چند دقیقه که من فکر کنم دسشویی کرده در حالی که نکرده یهم دروغ میگه که جیش کردم با اعتماد به نفس زیاد دروغ میگه

فکر نکنید که بی اختیاری داره نه اختیارشو داره اما دلش نمیخواد بره دسشویی

از دستش بخدا خسته شدم خونه ی خودم میتونم تحمل کنم اما خونه ی مادرشوهرم و مامانم یا بقیه که میرم خیلی عصبی میشم آبرو نمیزاره

وقتایی هم که میره دسشویی جلو شلوارش حتما خیسه 

با دعوا با مهربونی با کتک با جایزه با بی محلی هر راهی رو که بگید رفتم اما انگار هیچ فابده ای نداره دیگه داره به سرم میزنه که با هم بریم روانشناس

حتما برید اتفاقا فکر خوبیه.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پسرم ۳ سالشه نکه نره ولی تا لحظه اخر نگه میداشت بهش گفتم اینجوری کلیه هاتو کرم  میخوره 😶 باید تا احساس کردیم جیش داریم بریم دستشویی خالیش کنیم  ازون موقع تا جیش داره میدوعه دستشویی نمیدونم این روشم درسته یا غلط ولی جواب داد  واسه من

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
من پسرم ۳ سالشه نکه نره ولی تا لحظه اخر نگه میداشت بهش گفتم اینجوری کلیه هاتو کرم میخوره 😶 باید تا ...

اینم از کوچیکیش نمیگفت خیلی باهاش حرف زدم با مامای بهداشتم حرف زدم اونم کلی باهاش صحبت کرد و از عوارض اینکارش گفت اما انگار کوچیکترین فایده ای روش نداره