2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه ی پنج سال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 36 پست
اینم از کوچیکیش نمیگفت خیلی باهاش حرف زدم با مامای بهداشتم حرف زدم اونم کلی باهاش صحبت کرد و از عوار ...

ای بابا سخته که اینجوری ادم‌جایی میره معذبه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا سخته که اینجوری ادم‌جایی میره معذبه

نمیدونی چه عذابی میکشم من از لجبازیاش میرم خونه ی مادربزرگش با بچه ها بازی میکنه حاضر نیست یک لحظه از بازیش بزنه بره دسشویی بگم برو تشر میزنه ادعا میکنه که دسشویی نداره

تو ایتا یه کانال هست به اسم مامان مشاور؛ عالیه، در رابطه با کودکان خیلی نکته های مفیدی میگه

نمیشه لینک بفرستم.

اسم کانل (مامان مشاور) عکس پروفایلش هم همین اسم کاناله.

سرچ کنی میاد

دختر منم ۵ سالشه اننننقدر خودشو ب درو دیوار میکوبه تا لحظه آخر بره دسشویی

نمیفهمم مشکلشون چیه سال دیگه اینا باید برن پیش دبستانی چطوری میخوان کنترل کنند نگرانم براش

تو ایتا یه کانال هست به اسم مامان مشاور؛ عالیه، در رابطه با کودکان خیلی نکته های مفیدی میگهنمیشه لین ...

همه ی مشاورهای مجازی پیشنهاد میدند که با صحبت کردن بچه رو رام کنیم و جایزه براشون بزاریم من باهاش خیلی حرف زدم اما این یکی رو هم میرم ببینم متشکر بابت راهنمایی

برا من بدبخت شب ادراری داره 😔😔😔😔شوهرمم کلی حرفش میزنه ولی بی فایدس بوی جیش تمام خانه میگیره هی ب ...

چندسالشه؟؟پسر منم نصف شب پاهاشو محکم به زمین میکوبه و نق نق میکنه بهش میگم بریم جیش کنیم به زحمت و غر غر و سر و صدا کردن میاد خیلی وقتا هم میریزه