2777
2789

ب جرعت میتونم بگم هیچکی تو دنیا در سن من اونقدر عذاب نکشید. من افسردگی شدید داشتم و هنوزم دارم

باهاش کنار اومدم

ولی با اومدن همسرم به زندگیم یکم زندگیم داره رنگ میگیره نمیدونم قراره چی پیش بیاد

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب جرعت میتونم بگم هیچکی تو دنیا در سن من اونقدر عذاب نکشید. من افسردگی شدید داشتم و هنوزم دارمباهاش ...

دلیل افسردگیتون چی بود؟

من بشخصه شکست در درس بود

حالا نمیدونم افسردگی باعث شکست تو درسم بود یا نه 

من افسردگی داشتم به همراه پر خاشگری ۹ ماه تحت درمان بودم و خداروشکر خوب شدم هم داروهام رو دکتر قطع ک ...

چه داروهایی میخوردید؟

دکتر به من سرتالین بوسپیرون ریسپردون داده

دلیل افسردگیتون چی بود؟من بشخصه شکست در درس بودحالا نمیدونم افسردگی باعث شکست تو درسم بود یا نه

هزارو یه دلیل داشت ولی الان هیچ مشکلی ندارم منتها همچنان اذیتم

یه مدت انواع داروهارو میخوردم همش میخوابیدم 

یه تعلیقی سیاسی🤕

چه داروهایی میخوردید؟دکتر به من سرتالین بوسپیرون ریسپردون داده

آسنترا که نام دیگر سرترالین هست و پروپرانول می خوردم البته رسپریدون هم بهم داده بود که بهم نمی ساخت و دکتر گفت قطع کنم... داروها رو مرتب مصرف کردم سعی کردم به تدریج اوضاع روحیم رو تغییر بدم و از موقعیتی که اون موقع داشتم فاصله گرفتم و خداروشکر الان واقعا حس و حالم خوبه

پرخاشگریتون چجور بود

هر شخصی خلاف میلم صحبت می کرد داد و بیداد میکردم و آستانه روحیم کم شده بود... البته دلیل هم داشت فشار کار شدید که از ۱۰ صبح تا ۱۲ شب سرکار بودم و توجه به مسائل جانبی و رفت و آمد با خانواده همسرم... سعی کردیم رفت و آمد با خانواده همسر رو خیلی کم کنیم، نوع کارم هم تغییر دادم و الان تایم کارم کم شده