2777
2789

خانما پدر من هر اخلاق بدی رو که به ذهنتون برسه رو داره..

بی رحمه.. کوچترین محبت رو نسبت به خونواده‌ش نداره... دست بزن داره هم منو میزنه هم مامانم.. پولش از پارو بالا میره ولی برای خودش خرج می کنه.. من و مامانم سالی یه دست هم لباس نداریم.. برای ما خسیسه برای خودش و خونواده‌ش ولخرج! بددهنه و پدر فوت شده‌ی مامانمو هر شب و روز فحش میده... متعصب بی جاست.. من و مامانم اجازه نداریم با هم تا سر کوچه هم بریم.. شکاکه.. بددله... تهمت میزنه... به مامانم قبل از ازدواج قول داده بود چون مامانم شاغله وقتی خونه خریدن نصف خونه رو به اسم مامانم بزنه.. نه تنها به اسم مامانم نزد (با اینکه کلی ملک داره)بلکه حقوق کارمندی مامانمو هر ماه با کتک ازش می گیره.

حالا با این قضایا کاری ندارم که طولانی تر از ایناست...

دیشب یه دعوای حسابی تو خونه راه افتاد سر یه قضیه مسخره بابام گرفت مامانمو تا می تونست کتک زد.. من رفتم جلوشو بگیرم حتی منم مثل همیشه کتک زد.

بعد امروز صبح از خواب پشدیم بابام خونه نبود مامانم هنوز دست و صورتش کبود..

به نظرتون چی گفته به من؟؟؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

سر سفره صبحانه نشسته میگه بابات نیست هیچی از گلوی من پایین نمیره زنگ ببین میاد صبحونه؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐😐

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به قدری حرص خوردم که حد نداره..

می گم مادر من اخه دلت برای خودت نمی سوزه برای من بسوزه که هرشب و روز به خاطر حمایت از تو دارم کتک می خورم اخه...

برگشته میگه تو کار من و بابات دخالت نکن چقدر بی چشم و رویی به پدرت بی احترامی می کنی...😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اگه کتک می خورد من جلو نمی رفتم فردا گلگی می کرد...

مامانت ببر مشاوره

به نظرت میاد اخه؟؟؟

بعید می دونم... اون موقع می گه به منم داری بی احترامی می کنی..

به نظرت میاد اخه؟؟؟بعید می دونم... اون موقع می گه به منم داری بی احترامی می کنی..

خودت با یمشاور خبره حرف بزن همه اینا رو بگوش ببین راه حل خوبی بهت میده؟ محسوسانه حلش کنی

این عشق نیست ،مامانت از نظر روحی مشکل داره،اما متاسفانه خیلی از ادما مشکلات روحی و مریضی نمیدونن و درمان نمیشن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

خودت با یمشاور خبره حرف بزن همه اینا رو بگوش ببین راه حل خوبی بهت میده؟ محسوسانه حلش کنی

این باز فکر خوبیه...

ممنونم

این عشق نیست ،مامانت از نظر روحی مشکل داره،اما متاسفانه خیلی از ادما مشکلات روحی و مریضی نمیدونن و د ...

عزیزم بخدا دیگه منم روانی کرده...

فقط هم این بار نیست که همیشه از بچگیم وضعمون همین بوده...

مامانم کتک می خورد فرداش شوهرم شوهرم از دهنش نمی افتاد..

حالا بابامم محلش نمیده ها!!!

واقعا ما هم از اینجا حرص خوردیم!تا قدرشو ندونه وضع همینه خواهر

پیر شدم از دست جفتشون به خدا..

مامانم یه جور بابامم یه جور

الان آسمون زمین بیاد پدرت برای مادرت ی قدیسه هست 

اون بت نمیشکنه .... ذهن مادرت برای خو گرفتن با محیط سمی پدرت رو براش فرشته تصور کرده ....

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇