2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بگید من با این مادر زیادی عاشقم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
عزیزم بخدا دیگه منم روانی کرده...فقط هم این بار نیست که همیشه از بچگیم وضعمون همین بوده...مامانم کتک ...

مادرتون مهر طلبه 

اگه تو همه دعواهاش با شوهرش کمی بی توجهی میکرد پدرت پشیمون میشد 

مادرت با همین کاراشه که پدرت به خودش حق میده که کتک بزنه

حتما با مشاور صحبت کن و صد البته خودت را قاطی دعواشون نکن و اگر مادرت ناراحت شد چرا نیومدی طرف من را بگیری بگو تو دلت می خواد کتک بخوری من دوست ندارم .... نسبت به مامانت بی توجه باش و اصلا باهاش همدردی نکن تا بدونه توجه تو را از دست داده . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو هم نرو جلوشو بگیر،بذار خودشون با هم کنار بیان حالا که اینجوری دوست داره.جات بودم اصن محل هیچکد ...

عزیزم مادر من به اصطلاح خودمون مودیه..

الان اگه نمی رفتم جلوی بابامو بگیرم فرداش قطعا از دستم کفری میشد می گفت خجالت نکشیدی من کتک خوردم هیچ غلطی نکردی..

بعد جالب این جاست همیشه تو هر حالتی هم من مقصرم نه بابام

بیست و یک سالمه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به نظرت میاد اخه؟؟؟بعید می دونم... اون موقع می گه به منم داری بی احترامی می کنی..

خو بذا بگه،معذرت می‌خوام واقعا ولی کسی که شب و روز فیزیکی بهش بی احترامی میشه و اهمیت نمیده، یه بی احترامی کلامی تو هم روش فرضا.بذار بدونه همه غیر خودش متوجهن که نیاز به درمان داره 

عزیزم مادر من به اصطلاح خودمون مودیه..الان اگه نمی رفتم جلوی بابامو بگیرم فرداش قطعا از دستم کفری می ...

خب عزیزم تو هم اون وسط حق زندگی داری،از الان اینجوری پیش بره بعداً دیگه اعصابی برات نمیمونه،ول کن حرف اینو و اونو،خودتو فدای سرنوشتت نکن.منم همسن توعم و وضعیتم مثل مال تو نیست ولی به دلایلی مجبور بودم هی با وضعیتم بسازم که نگن فلان و بهمان الان بهم میگن دیوونه همون ادما.ادم باید نساز باشه 

پیر شدم از دست جفتشون به خدا..مامانم یه جور بابامم یه جور

بیا یکم بازی معکوس کن مثلا بگو اره دیشب طفلک بابا دستش  درد گرفت هردومون رو زد (؛اینکه شوخی بود) ولی کلا دخالت نکن ،به بابات احترام بزار به مامانت بگو مثلا وظیفه زنه در برابر مرد سکوت کنه ،کتک بخوره یا مثلا بگو مامان بهترین قسمت غذا رو بزار برای بابا یا چیزی شبیه این ! هی بگو مامان قدر بابا رو بدون 🙄

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خب عزیزم تو هم اون وسط حق زندگی داری،از الان اینجوری پیش بره بعداً دیگه اعصابی برات نمیمونه،ول کن حر ...

به خدا راست میگی عزیزم..

واقعا من از دست این دو نفر یه روز خوش هم ندارم

بعد فرض کن داشجوام ماهی سه چهار روز خونه خودمونم...

وقتی هستم وضع این طوریه..

بعد هم می رم دانشگاه هرشب مامانم زنگ می زنه با گریه می گه بابات کتکم زد فلانم کرد بهمانم کرد.. گریه و دق و دلیاشو سر من خالی می کنه بابام که میاد خونه میدونم میره براش چای می ریزه شوهرم شوهرم می کنه.. بابامم محلش نمیذاره اصلا..

تنها کسی این وسط اعصابش خرد و خمیر میشه من بدبختم..

روانی شدم دیگه ب خدا

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیا یکم بازی معکوس کن مثلا بگو اره دیشب طفلک بابا دستش درد گرفت هردومون رو زد (؛اینکه شوخی بود) ولی ...

اون موقع هم میگه خیلی بی چشم و رویی به من داری بی احترامی می کنی...😂😂

می شناسمش دیگه..

در هر صورت مقصر منم

اون موقع هم میگه خیلی بی چشم و رویی به من داری بی احترامی می کنی...😂😂می شناسمش دیگه..در هر صورت مق ...

نه به اونم احترام بزار ولی اصلا به چشم قربانی نگاش نکن مثلا وقتی گفت بابات نیس از گلوم پایین نمیره بگو اره واقعا ! تاییدش کن .مثل مادرا که میگن با نوجوونا دوست باشین و هی امر و نهی نکنین و تاییدشون کنید ،حالا تو برعکس با مامانت این کار رو بکن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
به خدا راست میگی عزیزم..واقعا من از دست این دو نفر یه روز خوش هم ندارمبعد فرض کن داشجوام ماهی سه چها ...

همون جوری که مامانت در قبال این رفتارهای بابات نباید بهش روی خوش نشون بده تو هم باید با مامانت همین رفتار و داشته باشی،بهش بی توجهی کن،نترس که چجوری خودشو خالی کنه و ...یه راهی پیدا می‌کنه؛ مجبور میشه با بابات رو به رو شه و شاید به ترس هاش غلبه کنه و بتونه از خودش دفاع کنه،باید تحت فشار قرار بگیرن تا به خودشون بیان.گاهی تا بدتر نشه بهتره نمیشه باور کن