2777
2789
۲۵ سالگی مثلا پزشکی قبول بشه الان رشتش مهندسی شهرسازی باشه

مثلاااا

اگه قبول بشهههه

بنظر من نه 

تمرکزش بزار رو پیشرفت الانش 

کسب و کار مهاجرت

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اره مریض میاد بهم میگ میشه عکسمو نگاه کنی بهم بگی چیزی داره یا نه بهش میگم من اجازه ندارم دکتر باید ...

اگه میتونی شراکتی با کسی مطب باز کن اصلا ارزش نداره دوباره برگردی پزشکی بخونی😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پزشک عمومی تو ایران ارزش نداره تهش میگن طرف پزشک عمومیه هیچی بارش نیست تا بخای هم تخصص بگیری و متخصص ...

علوم پزشکی ها سن بچه دار شدنشون بالا هست طرف ۳۰ بچه میارن تا ۴۰ تازه بچه ده سالشه 

اگه میتونی شراکتی با کسی مطب باز کن اصلا ارزش نداره دوباره برگردی پزشکی بخونی😂😂

شراکتی اگر پیدا کنم انجام میدم ولی دکتری ک خودش پول داره ترجیح میده کلش مال خودش باشه پولشم مال خودش 

چشم❤️آره باید کلی جریمه بشی و دردسر و عذاب وو...😂کاش حداقل الان ازدواج کرده بودم و بچه داشتم حداقل ...

نه بابا عجله ای نیس برا ازدواج منم مجردم یک سال ازت بزرگترم 

منظورم اینه رشته ای بری که بجز علاقه ، اجازه تجربه کردن چیزای دیگه زندگی رو بهت بده فقط همش درس نباشه چون سنت بالاتر بره تفکرت ممکنه کمی تغییر کنه دلت سفر بخواد اصلا دلت بخواد هیچ کاری نکنی😅🤣

کارشناس رادیولوژی ام دوستام خیلی برگشتن و کنکور دادن بعد فارغ تحصیلی همین حدود سن ۲۵ تا ۲۷ تازه الآن ...

مسیر زندگیتون عوض شد از چه نظر ازدواج و...

نمیتونی کلینیک رادیولوزی بزنی 

رشته خوبیهه

علوم پزشکی ها سن بچه دار شدنشون بالا هست طرف ۳۰ بچه میارن تا ۴۰ تازه بچه ده سالشه

واقعا اینطوری دوست ندارم اولویت هرکسی ی چیزیع واسه من خونواده و خوش گذرونیه شاید چون الان هیچ کدوم رو ندارم😂🙂

مسیر زندگیتون عوض شد از چه نظر ازدواج و...نمیتونی کلینیک رادیولوزی بزنی رشته خوبیهه

اره من ازدواج کردم می‌دونم ک نهایت تا دو سال دیگ بچه میارم انقد برام ارزش نداره ک هم درس بخونم هم بچه داری کنم هم خونه. داری

نه بابا عجله ای نیس برا ازدواج منم مجردم یک سال ازت بزرگترم منظورم اینه رشته ای بری که بجز علاقه ، ا ...

اتفاقا اگه الان به فکرش نباشیم یهویی سی سالگی سی و پنج سالگی به خودمون میایم که هنوز کاری نکردیم😂❤️‍🩹من دوست دارم زود مامان بشم آره درست میگی باید توی همه چی تعادل داشت

اره من ازدواج کردم می‌دونم ک نهایت تا دو سال دیگ بچه میارم انقد برام ارزش نداره ک هم درس بخونم هم بچ ...

نه 

پزشکی که ارزش نداره بنظرم

کلینیک نمیتونی بزنی

چرا

چون تایمی که به موفقیت نسبی میرسه،خیلی دیر هست 

رشته های زود بازده تر هم هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)