2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

بشین بقیه زندگیتو همین جوری ادامه بده 😐 

یه کاری بکن حالا هر چی 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

ولی به نظر من پزشک و کادر درمان بودن تو ایران خیلی سخته چیزایی که در مورد مشکلاتشون خوندم خیلی ناراحت کنندس

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
اره چرا ندارهیاد ننه جون گوهر افتادم😁😂

آره 😂😂 باورت میشه تو کلاسهای پزشکی طرف ۶۰ سالشه تازه میاد میخونه ولی هیچ وقت اینو درک نکردم که با چه انگیزه ای میان پزشکی😁تو اون سن

من ترم یکم یکی از همشاگردی هام ۲۶ سالشه قبلا پرستاری خونده چند نفر دیگه خیلی سن بالاترم هستن سرکلاس ...

ارزش داره؟ راستش هیچی چون کنکور گند زدم و سال آخر خیلی افت کردم عقدش به دلم مونده همین :))