2777
2789
عنوان

به نظرتون اشکال داره روز پدر برای بابام کادو بخرم ولی به همسرم نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازپول خودت یعنی پولی که از درامد خودته؟ یاهمسرت،...اکر مال خودته اختیارشو داری...فقط ممکنه بعدا پدرت ...

این پولو ک بابام بهم داده، آره یه جور باید بهش بگم وگرنه گند به بار میاد،میدونی چیکار کرده؟به یه کانال اعتماد کرد دوازده میلیون پول زده واسه سرمایه گذاری سرش کلاه گزاشتن رفتیم شکایت کردیم ولی فک نکنم از پول خبری باشه، داداشم تازه پلیس فتاست انقدر حرفمون زد، البته من از چیزی خبر نداشتم، الان خودش تو برزخه ، انگار نفسشو گرفتن بالا نمیاد، مرد گنده با این تحصیلاتو زرنگیش نمیدونم چطور گول خورد

بهش نگی؟وقتی پول خودته چه اشکالی داره!(صد البته اگه شما شاغل نیستی پول شوهرتونم بود اشکالی نداشت)نگی ...

اونم میدونه من خانوادم کلا همچیو دست بالا میگیرن چ مهمونی چ خرید ، خواهرم همیشه دو برابر من هزینه و خرید میکنه واسه همین مناسبتا ، اینم همچیو میدونه ولی میگه ندارم ، یک جمله و تماممممم😐الان چند سریه واسه مامانم گل میخرم چون مادرم عاشق گله،ولی شوهرم  خیلی مخالفه خرید گله، تا حالا هم هیچ وقت برام نخرید😑میدونم از این کارم ناراضیه ولی بروم نمیاره زیاد

اشکالی که نداره اما اگه بفهمه ممکنه ناراحت بشه. اگه برات مقدوره واسه پدر شوهرت هم بخر . اونم پدره و ...

راستش پول خودم هم نمیرسه ولی شاید گرفتم ، راستش پدرم بی نهایت به من توجه داره و اصلا انتظار کادو نداره پدرشوهرم زیاد توجه نداره ولی انتظار داره😂😁کلا بابا ها گناه دارن، پستمو بخون ببین شوهرم چیکار کرده ک میگه ندارم و نمیشه

اونم میدونه من خانوادم کلا همچیو دست بالا میگیرن چ مهمونی چ خرید ، خواهرم همیشه دو برابر من هزینه و ...

وا،این چه رفتاریه واقعا؟

خب شما باهاش حرف بزن بگو اینارو (درباره ایراد رفتارش) و سعی کن قانعش کنی و ببین دلیلش چیه و با چه منطقی اینطوریه

بنظر من هرچیزیم برای پدرو مادرت خریدی ازش قایم نکن اتفاقا نشونش بده و ازش نظر هم بپرس مثلا قشنگه؟مثلا قرمزشو داشت من سفید گرفتم مامانم فکر کنم بیشتر خوشش بیاد و ...